Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Προανακριτική καλεί Καραμανλή..

Την κλήση του τέως πρωθυπουργού αποφάσισε τελικά η Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Το θέμα αποκτά πλέον σοβαρές πολιτικές διαστάσεις...αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η θέση του Κ. Καραμανλή... το πιθανότερο φυσικά είναι ο πρώην... "καταλληλότερος" να τοποθετηθεί με ένα απλό υπόμνημα.!!

3 σχόλια:

sosat είπε...

ΔΗΛ. ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΤΟ (ΠΡΩΗΝ Α.Α.Σ.ΠΕ.) , ΤΟ ΜΑΝΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ?
ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ῞
ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ?
ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ ΓΟΜΑΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΓΗΡΗ ΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΓΗΡΩΣΕ ΟΛΑ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΜΙΖΕΣ
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ
ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ...
ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΙΣΦΟΡΑ" ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ.............

stefanos είπε...

Αγαπητέ Τassos αν αυτά που γράφεις εδώ τα λες και αλλού ή είναι το μόνιμο "στυλ" σου, καλύτερα να πάψεις να χρησιμοποιείς τον Karl Marx ως avatar (εικονική ταυτότητα χρήστη). Με τον αντιΠασοκ φανατισμό σου και τον λαϊκισμό σου ντροπιάζεις την πολιτική στάση και εικόνα προς τα έξω που πρέπει να έχει ένας Μαρξιστής.
Από τα παραπάνω που γράφω προκύπτει πως δεν αξίζουν ευρύτερου σχολιασμού τα όσα λες...
εκτός τούτου: Ποιός σου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ και κυρίως τα μέλη και οι φίλοι του θέλουν να μείνουν ατιμώρητοι όσοι λαδώθηκαν και ανήκαν ή ανήκουν στον ίδιο πολιτικό φορέα; Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ θέσπισε Εξεταστικές και προχώρησε σε Προανακριτική και όχι κάποιοι άλλοι...

Unknown είπε...

ολοι ειμαστε ίσοι απεναντι στους νομους και δεν μπορει ορισμένοι είναι πιο ισοι οσο ψηλα και αν βρισκονται!!!!καμμια συγκαλυψη!!η αλήθεια να λάμψει!!! και το μαχαίρινα φτασει στο κόκαλο!!!Οι αδικες σημερινες θυσιες του λαου μας για εγκληματα αλλων απαιτουν το λιγοτερο δικαιοσυνη !!!και να πληρωσουν οσοι ειναι υπευθυνοι για την σημερινη κατασταση!!