Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ

Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε  από τη Βουλή η νέα κυβέρνηση συνεργασίας ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΛαΟΣ. Όπως είχαν προαναγγείλει, οι βουλευτές του ΠαΣοΚ, Τσετίν Μάτατζη και Χρήστος Κατσούρας, καθώς και ο βουλευτής τη ΝΔ Πάνος Καμμένος την καταψήφισαν. «Ναι» ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λιάνης.
Σημιεώνεται πως ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης διεμήνυσε πως όποιος βουλευτής του κόμματος δεν ακολουθήσει την κομματική γραμμή για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, θέτει εαυτόν εκτός κόμματος. Μιλώντας στον Βήμα FM και ερωτηθείς εάν η απουσία βουλευτή την ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας αποτελεί αμφισβήτηση της επίσημης γραμμής του κόμματος, ο κ. Τραγάκης απάντησε θετικά. Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να καταψηφίσει την κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς την στην ομιλία του στη Βουλή «μιντιακό δημιούργημα».
Και ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη γνωστοποίησε πως δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να συμπλεύσει «χέρι-χέρι με όσους εμποδίζουν και ναρκοθετούν τη σύνθεση της ελληνικής κοινωνίας με την ακροδεξιά ρητορική τους».
tvxs. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: