Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τα αποκαλυπτήρια του Κουβέλη: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Η μέρα που θα γίνουν τα... αποκαλυπτήρια των νέων μέτρων φτάνει και μαζί και η αποκάλυψη όσων έλεγαν, προεκλογικά, περί απαγκίστρωσης από το μνημόνιο. Επίσης θα πέσουν οι μάσκες και των σύγχρονων Μαυρογιαλούρων που διερρήγνυαν τα ιμάτια τους, μετεκλογικά, ότι δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές και άλλα τέτοια ωραία παραμύθια...
Ένας απ΄ αυτούς είναι και ο Φ. Κουβέλης, ο οποίος προκειμένου να προλάβει την οργή που έρχεται προσπαθεί να λειάνει τα βάρβαρα μέτρα που περιλαμβάνει το πακέτο των 11.9 δισ. ευρώ και ταυτόχρονα να υποβαθμίσει το δικό του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ που οσονούπω θα πει στη βουλή, κι αυτός και οι βουλευτές του.
Για του λόγου το αληθές, ο πρόεδρος της "κυβερνώσας αριστεράς" αναφερόμενος στα μέτρα και στις δικές του δήθεν διαφωνίες παραδέχεται, σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, ότι "η πραγματικότητα επέβαλλε αποκλίσεις από την προγραμματική συμφωνία μας".

"Αυτές, όμως, δεν αποτελούν επιλογή της κυβέρνησης και πολύ περισσότερο της ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά προκύπτουν από την ίδια την πραγματικότητα, η οποία διαρκώς μεταβάλλεται μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
Ανεξάρτητα από το πακέτο των μέτρων, είναι επιτακτική ανάγκη να δρομολογηθεί το στρατηγικό πλαίσιο ανάκαμψης της οικονομίας, με την υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης της χώρας. Παράλληλα με αυτά πρέπει να προωθηθούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις" σημειώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Τέλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης...
kentrinews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: