Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΜΑΤ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Λίγο πριν ολοκληρωθεί, μετά τις 2:00 μ.μ., η μεγαλειώδηςπορεία στο Σύνταγμα, τα ΜΑΤ, κατόπιν κυβερνητικής εντολής και βάση προδιαγεγραμμένου σχεδίου, εξαπέλυσαν ένα πραγματικό χημικό πόλεμο σε όλο το εύρος της Πλατείας Συντάγματος και τους γύρω δρόμους.
Φυσικά, κυβέρνηση και ΜΑΤ αξιοποίησαν γι’ αυτήν την επιχείρηση αυταρχισμού και χημικής βίας την ελεγχόμενηπροβοκατόρικη δράση παρακρατικών μηχανισμών που είχαν διασκορπιστεί με άνδρες τους στο Σύνταγμα αλλά και «γνωστών - αγνώστων» «κουκουλοφόρων», που μετά από πολύ καιρό «ευαισθητοποιήθηκαν» και είχαν οργανωμένη μαζική παρουσία, με την «μαύρη» κουκούλα να καλύπτει πάσης φύσεωςεπιδιώξεις, κίνητρα και προελεύσεις.
Η αυταρχική και χημική επιχείρηση κυβέρνησης και ΜΑΤ είχε στόχο το φόβο και τον αποπροσανατολισμό και προφανή κατεύθυνση να τροφοδοτήσει με εικόνες "τρόμου" και "καταστροφής" ...
τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου τα τελευταία να παίξουν πολύ χειρότερα στα δελτία των 20:00 το βρώμικο ρόλο τους και να πνίξουν ακόμα περισσότερο τιςμεγαλειώδης απεργιακές κινητοποιήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: