Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ούτε για πίτσα στο Colibri δεν μπορεί να πάει ο Ψαριανός!

Ημέρα απεργίας και διαδηλώσεων η σημερινή. Απεργούν και διαδηλώνουν όλοι ή σχεδόν όλοι. Διότι δεν νομίζουμε να κατέβει στην πορεία και ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Όχι μόνο επειδή θα ψηφίσει όλα τα επαχθή μέτρα στη Βουλή (τι να κάνει επομένως; να διαδηλώσει ενάντια στον εαυτό του;), αλλά κι επειδή δεν τολμάει να εμφανιστεί πλέον οπουδήποτε υπάρχει πολύ κόσμος.
Την ώρα που εμείς θα είμαστε έξω από τη βουλή και θα διαδηλώνουμε ο Ψαριανός θα μπαίνει στο... μπουρδέλο (όπως το είχε αποκαλέσει στους Πρωταγωνιστές), από την πίσω πόρτα, σκυφτός σε κανένα βουλευτικό αυτοκίνητο μέσα.
Όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Όπως και η Νίκη Φούντα, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ που ήρθε να πιει σαμπάνια, φορώντας γόβα, στην πλατεία Μαβίλη!
Θα έπινε σαμπάνια προφανώς και στο Αγρίνιο, από μικρή. Δεν φτάνει που μας «θάβουν» με τις αποφάσεις τους, μας κοροϊδεύουν κιόλας.
Και ο Ψαριανός θέλησε να φάει πίτσα στο Colibri στην Αναπαύσεως, αλλά τον πήραν χαμπάρι οι..ταξιτζήδες που έκαναν πιάτσα εκεί δίπλα και του τα έψαλλαν ένα χεράκι. Τον έδιωξαν κακήν-κακώς. Ούτε μία μακαρονάδα δεν θα μπορούν να ευχαριστηθούν οι άνθρωποι, μία σαλάτα... σίζαρ, λυπηθείτε τους. Παγκόσμιο φαινόμενο όμως: Να είσαι... Αριστερά και να μην μπορείς να κατέβεις στις πορείες. Να φοβάσαι και να κρύβεσαι...

Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio
via newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: