Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα: καταδικάζουμε τη Χρυσή Αυγή, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ, στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα καλεί και ο ΣΥΡΙΖΑ
Σήμερα Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ, στην πλατεία Συντάγματος στις 6:00 μμ. Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο καλεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, με προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 5:30 μ.μ.
Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ: "Η αναχαίτιση της φασιστικής απειλής εναπόκειται στην ενεργοποίηση των δημοκρατικών πολιτών"
"Αυτή η κινητοποίηση πρέπει να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο ειρηνικό συλλαλητήριο υπεράσπισης της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού. Η μαζική παρουσία μας θα αποτελέσει την πιο ηχηρή καταδίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Παύλου Φύσσα. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε μόνο στην καταδίκη του ειδεχθούς πολιτικού εγκλήματος. Εξίσου απαραίτητο είναι να διεκδικήσουμε μαχητικά το ξήλωμα του χρυσαυγίτικου μηχανισμού βίας και το κόψιμο της σύνδεσης του φασιστικού παρακράτους με τα σώματα ασφαλείας. Την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει στην άθλια θεωρία των δύο άκρων, η αναχαίτιση της φασιστικής απειλής εναπόκειται στην ενεργοποίηση των δημοκρατικών πολιτών."

Πλαστή, παραπλανητική αφίσα

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει από χτες πλαστή αφίσα για κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο αυριανό αντιφασιστικό συλλαλητήριο που καλεί για αύριο, Τετάρτη 25/09 «σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και σε πορεία στη Μεσογείων, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής».
Να διευκρινιστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση των συνδικάτων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μμ στο Σύνταγμα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπεράσπισης της δημοκρατίας.
Σύμφωνα με κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, η «περίεργη» αυτή αφίσα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και στόχος της είναι να υποδαυλίσει τη λογική των δύο άκρων που τάχα συγκρούονται μεταξύ τους.
 left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: