Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Success story: Διαλύεται το Κέντρο Υγείας στους Λειψούς (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Την έντονη διαμαρτυρία – αγωνία τους εξέφρασαν οι κάτοικοι των Λειψών, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής για την διάλυση του πολυδύναμου Κέντρου Υγείας του νησιού, το οποίο έπεσε και αυτό θύμα των μνημονιακών πολιτικών στον ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα της Υγείας. ”
Την έντονη διαμαρτυρία – αγωνία τους εξέφρασαν οι κάτοικοι των Λειψών, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής για την διάλυση του πολυδύναμου Κέντρου Υγείας του νησιού, το οποίο έπεσε και αυτό θύμα των μνημονιακών πολιτικών στον ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα της Υγείας. 
Το νησί των Λειψών αριθμεί 800 μόνιμους κατοίκους, εκ των οποίων 140 είναι παιδιά. Οι κάτοικοι, μέσω του δημάρχου, καταγγέλλουν ότι αυτή η εξέλιξη θα τους αφήσει χωρίς ιατρική φροντίδα, ενώ την ίδια στιγμή θα αναγκάζονται να μεταβαίνουν για θέματα υγείας στην Ρόδο ή στην μακρινή Αθήνα, γεγονός το οποίο θα τους επιβαρύνει με πρόσθετα και δυσβάσταχτα έξοδα.

Αυτή είναι προφανώς η «επιτυχημένη» Ελλάδα, για την οποία κατά τα άλλα «γκρινιάζει» και είναι «μίζερος» ο ελληνικός λαός, ο οποίος τολμά μάλιστα να διαμαρτύρεται μπροστά στο γκρέμισμα των κοινωνικών αγαθών και δικαιωμάτων του, για τα οποία άλλωστε πληρώνει επαχθέστατη φορολογία.

Δείτε το video:


periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: