Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

«Βίντεο Μπαλτάκου, το πιο σοκαριστικό πολιτικό ντοκουμέντο των τελευταίων δεκαετιών»

Για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος μαζί με άλλους δικηγόρους, ζητώντας τη διερεύνηση των όσων αναφέρει στο επίμαχο βίντεο ο Τάκης Μπαλτάκος για κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, μίλησε ο δικηγόρος Θέμης Τζήμας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη.
Όπως σημείωσε ο ίδιος, θα ήταν αναμενόμενο την ίδια μέρα που ανέκυψε το θέμα αυτό αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη να προχωρήσει σε έρευνα για τους ισχυρισμούς του Τάκη Μπαλτάκου, κάτι που δεν έγινε, ενώ ούτε και τα πολιτικά κόμματα ή οι βουλευτές έκαναν κάποια τέτοια κίνηση, κι έτσι ο ίδιος και μία ομάδα δικηγόρων κατέθεσαν την αναφορά αυτή.
Ο κ. Τζήμας υπογράμμισε πως πρόκειται για το πιο σοκαριστικό πολιτικό ντοκουμέντο των τελευταίων δεκαετιών, καθώς είναι η πρώτη φορά που ...
ένας τόσο υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος συνδέει ευθέως τον πρωθυπουργό μίας ανεπτυγμένης χώρας με λειτουργίες παρακρατικού τύπου.
Επεσήμανε εξάλλου πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση, και για το λόγο αυτό δε θα πρέπει να υπάρχει η παραμικρή σκιά στη διαχείριση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη.
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: