Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Παππάς: Μιλούσα «από καρδιάς» με υφυπουργό της ΝΔ

Μπαλτάκος Νο2;
Ο Χρήστος Παππάς, υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής και προφυλακισμένος για την έκνομη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, υποστηρίζει σε επιστολή του ότι είχε επαφές με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργό Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Τσιάρα. Οι επαφές σύμφωνα με τον χρυσαυγίτη ήταν αρκετές, σε θερμό κλίμα τόσο στο Υπουργείο Εξωτερικών όσο και στο προσωπικό ιατρείο του πρώην υφυπουργού. Στις συναντήσεις, ο Κ. Τσιάρας φέρεται να επέκρινε - όπως και ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος - τις επιλογές Σαμαρά και να προχώρησε σε εκμυστηρεύσεις «για τους εχθρούς της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού».

Ο Χ.Παππάς κάνει λόγο για «μία επιστολή σε πνεύμα από καρδιάς. Ταυτόσημο με το πνεύμα που χαρακτήρισε τις δύο πολύωρες συναντήσεις μας στο Υφυπουργείο των Εξωτερικών καθώς και την συνάντησή μας στο ιδιαίτερα καλόγουστα διακοσμημένο χώρο του ιατρείου σας της οδού Κηφισίας».
Σε αυτές τις επαφές ο προφυλακισμένος χρυσαυγίτης βουλευτής υποστηρίζει ότι ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών και σήμερα βουλευτής της ΝΔ του εκμυστηρεύτηκε διάφορα «για τους εχθρούς της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού».
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κ.Τσιάρας φέρεται να προχώρησε σε αρνητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό. «Στην ερώτηση "γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς". Σας είπα χαρακτηριστικά "Μα τρελός είναι;" εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: "Το ξέρεις και συ;"».
Ο Παππάς υποστηρίζει ότι ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ είχε σειρά επαφών με τον ίδιο στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατά τις οποίες επιδοκίμαζε την στάση της Χρυσής Αυγής: «Στις κοινοβουλευτικές μας εκείνες συναντήσεις και εκτός φακού, μετά το πέρας των ερωτοαπαντήσεων, πολλές φορές μου είχατε πει "δίκιο έχεις σε ό,τι είπες αλλά τι να κάνω και τι να πω" ή "συνέχισε έτσι" ή "κάνε τέτοιες ερωτήσεις γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, όλα είναι διαλυμένα"».
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: