Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Σαμαράς: «Θα εξαντλήσουμε την 7ετία»

Η ομιλία του Α. Σαμαρά χθες τα είχε όλα, από απειλές, καταστροφολογία, ύβρεις, ψευτομαγκιές, ανούσιες αναφορές και διχαστικό τόνο.
Εκτός του γεγονότος ότι η ομιλία του κράτησε 2 ώρες (αν είναι έτσι, να έρχεται μία φορά το χρόνο και να μιλάει επί διώρου συνεχόμενα – καλύτερα να είναι σπίτι του), φάνηκε πόσο μεγάλη είναι η αγωνία του να μην πέσει η κυβέρνηση, δεδομένου ότι η συντριβή που προβλέπεται είναι μεγάλη.

Εξάντληση της 7ετίας υποσχέθηκε ο Σαμαράς

Έτσι ο Α. Σαμαράς μας εξήγησε όλους τους λόγους που οι διεθνείς συγκυρίες, οι εγχώριες δυσκολίες και η φωνή του θεού, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή εκλογών και διεμήνυσε πως με κάθε τρόπο θα εξαντλήσει την 7ετία.


2 στους 3 βουλευτές της συγκυβέρνησης δεν θα ξανα-εκλεγούν
Από έναν πρόχειρο μέτρημα, υπολογίζει ο Α. Σαμαράς, πως από τους 155 βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση του – εάν γίνουν εκλογές αυτοί θα μειωθούν στους 60 (με 50 για ΝΔ και 10 για ΠΑΣΟΚ).
Με τον φόβο να χαθούν σχεδόν τα 2/3 της βουλευτικής δύναμης και με τον φόβο ότι η επόμενη μέρα στη ΝΔ δεν τον συμπεριλαμβάνει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας.

-Και επειδή εχθές έκανε και αναφορά στην κατάταξη της Ελλάδας σε διάφορους δείκτες ας πάρει μια απάντηση από εδώ.

Στον πάτο του κόσμου η Ελλάδα των μνημονίων!
"Ευτυχώς δε γίναμε Αργεντινή" και γίναμε Ελλάδα
jodigraphics.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: