Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Π. Σκουρλέτης: "Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του μπροστά στον ελληνικό λαό"

Μιλάει στο Κόκκινο ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης, για την επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στον ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. 
Ο κ. Σκουρλέτης στάθηκε στο γεγονός ότι τα δημοσιεύματα είναι εδώ και καιρό αναρτημένα (τουλάχιστον δύο διαφορετικά) στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το χρόνο αντίδρασης της δικαιοσύνης.
Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλούν οι αντιδράσεις του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της συγκυβέρνησης, στον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και τους καλεί να κάνουν όλοι μαζί μια ανοιχτή συζήτηση μπροστά στον ελληνικό λαό, με βάση τα πολιτικά κριτήρια που ο κάθε βουλευτής που συμμετέχει στο ελληνικό κοινοβούλιο, θα σταθμίσει την ψήφο του πάνω στην εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ :
Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: