Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Δεν μας αφορούν τα σενάρια «κυβέρνησης ειδικού σκοπού» λέει ο Σκουρλέτης

Μήπως τελικά, πέραν αυτού που αναπτύσσουν ως πρόταση, μήπως στέλνουν κι ένα μήνυμα και στον κ. Σαμαρά; Μήπως πρώτα και κύρια απευθύνεται στον κ. Σαμαρά αυτή η κυβέρνηση ειδικού σκοπού;», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τις προτάσεις να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή ειδικού σκοπού.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τις προτάσεις περί συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή ειδικού σκοπού ανέφερε ότι «βλέπω μια εικόνα θρυμματισμού της κυβέρνησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την κατάσταση του ενός εταίρου, του ΠΑΣΟΚ. Αλλά από κει και πέρα, μέσω της πρότασης για μια νέα κυβέρνηση, ουσιαστικά τι εμπιστοσύνη είναι αυτή και προς ποιον; Η κ. Μπακογιάννη, ο κ. Βλάχος, διάφορα άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, ο κ. Λυκούδης εκτός, λένε, κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Μήπως τελικά, πέραν αυτού που αναπτύσσουν ως πρόταση, μήπως στέλνουν κι ένα μήνυμα και στον κ. Σαμαρά; Μήπως πρώτα και κύρια απευθύνεται στον κ. Σαμαρά αυτή η κυβέρνηση ειδικού σκοπού; Μήπως είναι μια επανάληψη της υπόθεσης αμφισβήτησης Παπανδρέου που κατέληξε στον Παπαδήμο για να συνεχιστεί όμως η ίδια πολιτική;».
«Εμάς δεν μας αφορούν αυτά τα σενάρια. Δεν μας αφορούν. Εμείς θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή ο τόπος έχει ανάγκη από μια ισχυρή κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας και θα μας βγάλει από το μνημόνιο και από την κρίση. Κατά συνέπεια δεν ψάχνουμε άλλους τρόπους για να συνεχιστεί η ίδια πολιτική» ξεκαθάρισε ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε: «Αυτό το κάνουν αυτοί που αισθάνονται υπεύθυνοι -και καλά κάνουν που αισθάνονται υπεύθυνοι, μακάρι να έχουν συνειδητοποιήσει τις ευθύνες τους- που οδήγησαν μέχρι εδώ τη χώρα και οι οποίοι καλώς ή κακώς όσο και να προσπαθούν να αναζητούν συνυπεύθυνους, δεν θα τα καταφέρουν».
pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: