Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Στέφανος Τζουμάκας από τα Τρίκαλα «Όχι στην Ευρώπη της Μέρκελ του Δασκαλόπουλου και των Ταλιμπάν»

Ως «Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης» και «συμμορία» χαρακτήρισε τους τηλεοπτικούς σταθμούς των Αθηνών ο κ. Τζουμάκας από «Φρούριο» Τρικάλων.
 Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Αριστερή Πρωτοβουλία», βρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής απόψε στα Τρίκαλα, ο πρώην Υπουργός Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας.
Στο «Φρούριο» Τρικάλων και σε πυκνό ακροατήριο, ο κ. Τζουμάκας, βγήκε από τα …Αριστερά στην Κυβέρνηση και όπως τόνισε «περίμενα απόψε να είναι εδώ και η …δεξιά πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ, εκτός και αν δεν κατάλαβαν ότι υπάρχει οικονομική κρίση στην χώρα».
«Η κρίση, απαιτεί πολιτικές διεξόδους και χρειάζεται να συζητήσουμε για αυτές και κυρίως να προσανατολίσουμε την κοινωνία. Χρειάζονται συζητήσεις, διάλογος για μια άλλη πολιτική. Μια συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης των Αθηνών σε αυτή την συμμορία των Αθηνών στην οποία πρέπει να μπει τέλος.
Το προοδευτικό ΠΑΣΟΚ, μπορεί να συζητήσει και να πραγματοποιήσει συνδιασκέψεις για την ανάπτυξη του τόπου που είναι το ζητούμενο και που θα οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τζουμάκας.
Σε ερώτηση τουtrikalanews.gr, αν διαβλέπει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά και την σημερινή πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο κ. Τζουμάκας, έσπευσε να υποβαθμίσει αυτή την πρωτοβουλία, ειρωνευόμενος τίτλους «ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις», λέγοντας χαρακτηριστικά, πως «είναι απλά ακόμα μια συνάντηση των πολιτικών Αρχηγών για να επιτευχθεί η συναίνεση» και πρόσθεσε «υπάρχουν πιέσεις από αυτό το απαράδεκτο Διευθυντήριο των Βρυξελών που είχε κατονομάσει ο Ανδρέας Παπανδρέου».
Ο κ. Τζουμάκας, επιτέθηκε στην Τρόϊκα, στον ΄Ολι Ρεν και φυσικά στην ΄Ανγκελα Μέρκελ αλλά από τα «πυρά» του, δεν ξέφυγε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος.
Όταν ρωτήθηκε για την πρόταση του κ. Δασκαλόπουλου για δημοψήφισμα, απάντησε «ποιος είναι ο Δασκαλόπουλος;» και αφού …θυμήθηκε, πρόσθεσε «Φτιάξαμε Ευρώπη της Μέρκελ και του Δασκαλόπουλου  και με ομοϊδεάτες τους Ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού. Εμείς θέλουμε μια άλλη Ευρώπη».
www.trikalanews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: