Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Η πόρνη και η «ιερότητα της παρθενίας»


Και ξαφνικά ξυπνήσανε… και αντιδράσανε… και καταγγείλανε…

Μη τυχόν και πειράξετε τα «δικά μας παιδιά».

Τους διευθυντές, τους προϊστάμενους στις υπηρεσίες. Όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια με τόσο δίκαιες και καθαρές διαδικασίες διορίσαμε.

Τους «άξιους» που τους έσωσε η περίφημη συνέντευξη. Αυτούς στους οποίους ανανεώσαμε τις συμβάσεις τους για δύο ή και περισσότερα χρόνια δύο ή και λιγότερους μήνες πριν τις εκλογές!

Μην τους πειράζετε. Μια χαρά ήτανε μέχρι τώρα. Όλοι στη θέση τους. Το κράτος να συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς. Τα ξαδέλφια, οι θείοι και οι κουμπάροι σε θέσεις αιχμής. Οι αμοιβές παχυλές και η προσφορά μηδενική. Μην τους πειράζετε. Μην καταστρέφετε το δημιούργημα μας τόσων χρόνων.

«Είναι απαράδεκτο», είπε ο εκπρόσωπος τύπου των γαλάζιων διευθυντών, κ. Παναγιωτόπουλος, «μέσα σε πέντε μήνες το ΠΑΣΟΚ να κάνει κατάχρηση των οικείων διατάξεων του κανονισμού της Βουλής περί κατεπείγοντος χαρακτήρα νομοσχεδίων». Συμπλήρωσε ακόμα πως με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο «θα οδηγηθούμε σε πλήρη καταρράκωση κάθε έννοιας αξιοκρατίας στη δημόσια διοίκηση».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος πρόσθεσε πως «μετά την επέλαση του κομματισμού στις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας η κυβέρνηση στρέφεται τώρα κατά των λειτουργών και στελεχών της δημόσιας διοίκησης που επέλεξαν να μην ανήκουν στις κομματικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ».!

Και κλάμα ο κύριος!

Όχι ΑΣΕΠ αλλά γαλάζιες συνεντεύξεις.

Όχι οι άριστοι αλλά οι κολλητοί.

Όχι άλλοι, μόνο οι δικοί μας…

Άξιος ο μισθός του κ. Παναγιωτόπουλου.

Απλά μετά την πραγματική επέλαση στο κράτος όλα αυτά τα χρόνια με τις δεκάδες καταγγελίες, ατασθαλίες, κατηγορίες και εξευτελιστικές διαδικασίες αυτές οι φωνές μου θυμίζουν την γνωστή ιστορία.

Αυτή της πόρνης, που στο τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας, φορώντας τα καλά της βρισκότανε ευλαβικά στο Κυριακάτικο κήρυγμα περί «ιερότητας της παρθενίας», του ιερέα της γειτονιάς της….

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: