Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΣΤΗ Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Σήμερα Τέταρτη 17/3 μετά από πορεία διαμαρτυρίας της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Τρικάλων ,συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και μέλη του ΠΑΣΟΚ που εργάζονται στη ΔΕΗ ανέβηκαν στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Τρικάλων και αφού άφησαν την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο τους εξεφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια και την οργή τους γιατί την ώρα που η Κυβέρνηση αφαιρεί κοινωνικές κατακτήσεις, το Κόμμα παρακολουθεί αμέτοχο αφήνοντας το Κίνημα να βυθίζεται ολοένα και σε ποιο φιλελεύθερες πρακτικές και οι όποιες είναι άκρως αντίθετες με τις αρχές – αξίες και αλλοιώνοντας τη φυσιογνωμία του…
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ …
Οι εργαζόμενοι όλης της χώρας δέχονται μια άνευ προηγούμενου επίθεση στο εισόδημα αλλά και στις κατακτήσεις τους.
Το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες πράττει τα ακριβώς αντίθετα χτυπώντας το σύνολο των εργαζομένων και περισσότερο από όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.
Δυστυχώς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια παράλογη πολιτική την όποια εμεις σαν εργαζόμενοι θα πολεμήσουμε γιατί έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας.
Αναλογιστείτε έστω και τώρα τις τεράστιες ευθύνες που έχετε σαν κόμμα που υποτίθεται είσαστε εδώ για ελέγχετε την Κυβέρνηση και να υψώνετε την φωνή σας εντός οργάνων για να παρεμβαίνετε στη Κυβέρνηση ώστε να διορθώνει την πολιτική της όταν αυτή γίνεται άδικη.......Τέλος αναρτήθηκε ένα τεράστιο πανό στον 2ο όροφο των γραφείων της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ με την συμβολική λέξη...ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!!!!

1 σχόλιο:

admin είπε...

etsi re suntrofoi,spaste tous to neofileleu8ero programma tous...
i aristera tou Pasok sto proskinio!