Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ .... ΝΑΝOI ;

Ενα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας....δεν είναι το νερό....πωλούνται όλα τα κοινωνικά αγαθά ..μαζεμένα...ας σκεφθούμε ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ και πόσα άλλα, αυτή είναι ακριβώς η επίθεση του κεφαλαίου που θα επαναφέρει ιστορικά τον λαό στη δουλοκρατία.....
Δεν είναι τυχαίο, oύτε έχει να κάνει με αγορές με την έννοια της αξίας των δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, χωρίς να απαξιώνω την αξία τους σε γή, μηχανήματα, δυναμικό και λοιπά, η ουσιαστική επιτυχία τους θα είναι ως επίτευξη στόχου η μεταβολή του λαού σε φτηνό ευέλικτο εργατικό προσωπικό των διαφόρων πολυεθνικών βιομηχανικών κολοσσών της Δύσης, ένα νέο Βιετνάμ, μια νέα Καμπότζη, ένα νέο Λάος,μια Ινδονησία εργατικής δουλείας εντός Ευρώπης , χαμηλότερου οικονομικού δείκτη απο εκείνων των σημερινών Βαλκανικών μισθών.


Σε αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι και πολύ δύσκολο να φτάσει ο νούς, αν αναλογιστεί σοβαρά κανείς ποιά ουσιαστικά θα είναι τα οφέλη των εταιρειών που θέλουν να μπούν στο παιχνίδι της αγοράς δημόσιων οργανισμών, όταν ένας λαός, οι πελάτες τους δηλαδή, αδυνατούν σήμερα να πληρώσουν οτιδήποτε, είτε αυτό λέγεται ρεύμα και χαράτσι, είτε αυτό λέγεται εφορία, είτε αυτό λέγεται καθημερινότητα, ουσιαστικά απο που θα αντλήσουν έσοδα ;; Κάποιος, ο οποίος είναι νεκρός οικονομικά δεν μπορεί να σου αποδώσει.
Ομως ένας οικονομικά νεκρός, ο οποίος βρίσκεται στην απόλυτη απόγνωση, ο οποίος αναζητεί (κι αν όχι ακόμη, οσονούπω) ένα κομμάτι ψωμί για να ταϊσει τα μωρά του, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση, προκειμένου να παρακαλέσει γονατιστός να γίνει ένας μηδενικά σχεδόν πληρωμένος εργάτης....Ενας σύγχρονος δούλος, ενας παρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, εκείνης των νέων αφεντάδων και σαφώς όχι των λαών.....Κατακαημένε Γκράμσι ..... κι εμείς μαζί.

Το μεγαλύτερο δε και ηλιθιότερο όλων, είναι η εμμονή ελληνικών ιδιωτικών εταιρειών, μεγάλων σήμερα, που οι ιδιοκτήτες τους δεν αντιλαμβάνονται (εκτός από τις ήδη εξαγορασμένες απο ξένους ομίλους...εκείνες με το φερετζέ λέω !! ) πως με τη συμμετοχή τους στον κατακερματισμό και τη ληστεία του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ανοίγουν απλά ως Γκρέηντερ το δρόμο στις μεγάλες πολυεθνικές, οι οποίεςαύριο αναίμακτα, με τη δική

τους συμβολή θα τους κατασπαράξουν. Πάντα το κήτος έτρωγε τη μαρίδα να χορτάσει, για να μην πω ακόμη χειρότερα το πλαγκτόν....Νόμος της φύσης .

Το κακό όμως στην Ελλάδα, το χειρότερο όλων, δεν είναι άλλο απο το ότι σαν λαός καθυστερούμε αφάνταστα μέχρι να πάρουμε μπρός. Και το συγκεκριμένο θέμα η το αντιμετωπίζουμε απο κοινού η απο κοινού χάνουμε τη ζωή μας και κυρίως χαρίζουμε αυτή των παιδιών μας. Χρόνος δεν υπάρχει, μας έχει καβαλήσει η ιστορία πολλά χρόνια, μα ακόμη μοιάζουμε να μην φτάσαμε στο αμήν.

Βαριόμαστε ακόμη και να επαναστατήσουμε.

¨Ομως τα ψέμματα τέλειωσαν , ο δράκος είναι εδώ με ανοιχτό το στόμα και δεν καίει εμάς τους μεγαλύτερους η φλόγα του, στο κάτω - κάτω και να μας έκαιγε καλά να πάθουμε βαριόμασταν ε; Καίει πλέον τις σάρκες των παιδιών μας. Και αν δεν είμαστε ακόμη και μετά απο αυτά, έτοιμοι να αντισταθούμε και να τον σκοτώσουμε μια και καλή, καλά θα κάνει να μας κάψει. Θα είμαστε πραγματικοί αληθινοί μύκητες αυτού του πλανήτη.Τι χρειαζόμαστε; Τι προσφέραμε;;;;
Μαμ κακά και .... νάνoι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: