Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Η Ν. Δ. εχει το θράσος να λαϊκίζει με τις πυρκαγιές!!

ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....
Ο Δένδιας έβγαλε ανακοίνωση για τις πυρκαγιές και λέει πως η ΝΔ προσφέρει σαν "έμπειρη" τη συνεργασία της. 
Αντί να ζητάνε ακόμα και σήμερα συγνώμη που η μιση Πελοπόννησος έγινε σαν του κεφαλι το Δενδια έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν πολιτικά τις πυρκαγιές. Οταν επι κυβέρνησης τους έκλαιγε όλη η Ελλάδα. 

«Το πρώτο μελτέμι του καλοκαιριού ήταν αρκετό για να σκορπίσει τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τόσο στις πολλαπλές ερωτήσεις μας στη Βουλή, όσο και στον ίδιο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, για ετοιμότητα των μηχανισμών πυρόσβεσης.
Τα προβλήματα που αφορούν τον συντονισμό και την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση της σημερινής καταστροφικής πυρκαγιάς στη Βόρεια Αττική είναι προφανή.
Όπως προφανές είναι ότι αυτά τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με πλειοδοσία λαϊκισμού στις υστερικές αντιπολιτευτικές φωνές του ΠΑΣΟΚ, πέρσι, για την πυρκαγιά στην ίδια περιοχή.
Η Νέα Δημοκρατία, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, προσφέρει και πάλι τη συνεργασία της για τη δημιουργία ενός θεσμικού και επιχειρησιακού πλαισίου που θα έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει ανθρώπινες ζωές και φυσικό περιβάλλον. Δηλαδή, τελικά, την ποιότητα ζωής και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών».
troktiko

2 σχόλια:

stefanos είπε...

Αφού η Αλέκα του "παράνομου"
έφτασε 12,5%
και του ΠΑΣΟΚ "οι "δικοί του"
το ξομπλιάζουν..
ε, να μη ρίξει ένα χαστουκάκι
και ο μισέρ-Δένδιας?
(σε λίγο θα σκάσει μύτη
και ο καταλληλότερος
…να μου το θυμηθείτε!)

OSTRIA είπε...

kαλα κανουν και μιλανε Δημητρη!αφου δεν πηγαν φυλακη η εστω ....στον εισαγγελεα να λογοδοτησουν για τα αισχη τους....βγαινουν αθωοι και ειρωνες στα καναλια και κοκορευονται....καψανε 2 φορες τη χωρα ,καψανε κοσμο και τωρα μιλανε...