Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Αλ.Τσίπρας: Θα ακυρώσουμε το συμβιβασμό με τη Siemens

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος χαρακτήρισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού δημοσίου με την Siemens, ως κουκούλωμα του μεγαλύτερου σκανδάλου της Μεταπολίτευσης.
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση σχετικής επερώτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής, δήλωσε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα ακυρώσει την συμφωνία, θα αναθέσει την εκτίμηση της ζημίας σε τρίτο αξιολογητή και θα διεκδικήσει δικαστικά την σχετική αποζημίωση.
Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα επετέθη και κατά του πρωθυπουργού λέγοντας πως το «ουδείς αναμάρτητος» που είπε «ενώπιον της κας Μέρκελ, σχετικά με το αντιμνημονιακό θέατρο που έπαιζε επί 3,5 χρόνια».
Τέλος, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «καταστροφικό για την ελληνική οικονομία - σκοινί για να κρεμαστούμε» το αίτημα της επιμήκυνσης, ενώ εκτίμησε πως πίσω από την πρόταξη της «ανάπτυξης» εκ μέρους του κου Σαμαρά, κρύβεται «η ιδιωτικοποίηση των πάντων, η πώληση νησιών και οι ειδικές οικονομικές ζώνες των ανασφάλιστων εργαζομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: