Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΔΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης είχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΕΡΤ, στη διάρκεια των οποίων έλαβαν διαβεβαίωση ότι η αντιπολίτευση έχει κηρύξει εμπάργκο στη ΔΤ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης και ο γγ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Σε ό,τι αφορά την πρακτική πολιτική τους στήριξη, οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης τόνισαν ότι αφενός δεν αναγνωρίζουν τη ΔΤ, αφετέρου δεν πρόκειται να συμμετέχουν εκπρόσωποι των κομμάτων στα τηλεοπτικά πάνελ του καναλιού.


Με την απόφασή της αυτή, η αντιπολίτευση επιχειρεί να απομονώσει τη μεταβατική ΔΤ ως αυταρχική κυβερνητική επιλογή μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι στη ΔΤ έχουν αρχίσει να μεταδίδονται ζωντανές ενημερωτικές εκπομές, ενώ την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ συνεχίζουν να παράγουν και να εκπέμπουν μέσω Διαδικτύου πλήρες ενημερωτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα στο ertopen.com.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: