Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Προσοχή στα βρώμικα παιχνίδια του Μαξίμου

“ To Μέγαρο Μαξίμου μέσα από τις ιστοσελίδες που ελέγχει αποκαλύπτει ότι η Νέα Δημοκρατία είχε στις δικές της αγκάλες "τα κατακάθια" της Χρυσής Αυγής.  ”
Αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος, alter ego του Αντώνη Σαμαρά και γνωστός για την δραστηριότητά του στο ακροδεξιό Δίκτυο21 Χρύσανθος Λαζαρίδης έσπευσε να αναπτύξει μέσα από προετοιμασμένες τηλεοπτικές του εμφανίσεις την γελοία και επικίνδυνη "θεωρία των δύο άκρων", αλλά και να τοποθετήσει τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός συνταγματικού τόξου.
Το σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις συμψηφίζοντας την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ με την εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής το περιγράψαμε στο δημοσιεύμα του Periodista.gr με τίτλο "Όλο το (made in Maximou) σχέδιο της ανωμαλίας". 
Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μόνο τυχαία δεν "βγήκε" στις τηλεοράσεις για να αναπαράγει τη "θεωρία των δύο άκρων" στην παρούσα συγκυρία, παρέχοντας το περίγραμμα για την στρατηγική που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα το Μέγαρο Μαξίμου. Και φυσικά καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, το σαμαρικό antinews.gr ανήρτησε δημοσίευμα με τον εξής τίτλο: "Ο Σαμαράς τόλμησε. Εσείς κύριε Τσίπρα έχετε τα κότσια να καθαρίσετε τα… κατακάθια που κρύβετε"; Είναι προφανές ότι μετά την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, το Μέγαρο Μαξίμου θα αναπτύξει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την γελοία θεωρία των δύο άκρων. Ιδού τι γράφει το antinews.gr: "Ωραία, κύριοι της Κουμουνδούρου, αν έχετε τα κότσια τολμήστε έστω και με καθυστέρηση δεκαετιών. Απομονώστε και απομακρύνετε από την αγκαλιά σας τους μπαχαλάκηδες. Σταματήστε να βγάζετε ανακοινώσεις που χαρακτηρίζουν τις μολότοφ και τα στειλιάρια «είδη οικιακής χρήσης»... Η Δεξιά, με όλα τα κακά που είχε και έχει, τολμά να απομακρύνει τα κατακάθια που βρίσκονται εκ δεξιών της. Τολμά να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και τολμά να πατήσει κάτω τα φασιστικά σκουλήκια".

Πέραν του ότι το εν λόγω δημοσίευμα βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα δηλαδή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φυσικά και δεν έχει στην "αγκαλιά του" τους... μπαχαλάκηδες, είναι εξόχως αποκαλυπτικό: To antinews.gr αποκαλύπτει ότι η Νέα Δημοκρατία είχε στις δικές της αγκάλες "τα κατακάθια" της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Τάκης Μπαλτάκος ήταν εκείνος που είχε διαρρεύσει σενάρια περί συνεργασίας της ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο, χωρίς όχι μόνο να τα διαψεύσει μέχρι σήμερα, αλλά και χωρίς, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών τα πάρει πίσω. Να υπενθυμιστεί ακόμη ότι ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα, ο καταδικασμένος Παναγιώτης Ψωμιάδης, - προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, ήταν εκείνος ο οποίος χαρακτήριζε δημοσίως τη Χρυσή Αυγή "συγγενές κόμμα της Νέας Δημοκρατίας". Να υπενθυμιστεί ακόμη ότι για την δολοφονική επίθεση την οποία δέχθηκαν πριν από λίγο καιρό στο Πέραμα τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση σιώπησαν επιδεικτικά, αποδεικνύοντας την ιδεολογική συγγένεια με το ναζιστικό μόρφωμα, αλλά και το άγχος τους να μην έχουν και άλλες διαρροές από το εναπομείναν ακροδεξιό ακροατήριο της ΝΔ. Δεν πρέπει να ξεχαστούν επίσης όλες οι παρεμβάσεις του φίλου και άτυπου συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά Φαήλου Κρανιδιώτη, οι πρόσφατες νουθεσίες του προς τον συλληφθέντα και μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη ώστε η Χρυσή Αυγή "να χαμηλώσει τους τόνους" (Διαβάστε και δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ), ούτε επίσης πρέπει να ξεχαστεί ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης χαρακτήριζε τους Χρυσαυγίτες "πατριώτες της διπλανής πόρτας" και τους Αριστερούς "φασίστες" (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Τώρα το Μέγαρο Μαξίμου μέσα από τα δικά του ενημερωτικά portal ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ να μπει μπροστά (!!!) στις έρευνες για την Marfin. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Εμείς θα ρωτήσουμε το εξής: Η έρευνα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη που βρίσκεται για το έγκλημα της Marfin; Τι κάνει η κυβέρνηση; Τι κάνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης; Τι κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά; 

Και κάτι ακόμη: Κανένας Σαμαράς δεν τόλμησε να "εξαρθρώσει" τη Χρυσή Αυγή. Ούτε για λόγους τυπικούς δεν λέγεται κάτι τέτοιο καθώς, εκτός του ότι αποτελεί σοβαρή ένδειξη για τις πολιτικές σκοπιμότητες που βρίσκονται πίσω από την καθυστερημένη κινητοποίηση των αρχών,  αποκαλύπτει και το καθεστώς της υποκρισίας που επικρατεί στους κυβερνητικούς κόλπους. Η... ανεξάρτητη δικαιοσύνη "εξάρθρωσε" τη Χρυσή Αυγή και η κυβέρνηση έδειξε πολιτική βούληση όταν δέχθηκε πιέσεις από την ελληνική κοινωνία, αλλά και από το εξωτερικό (Κύκλοι του εξωτερικού θεωρούσαν ότι η ΝΔ και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε τα "στραβά μάτια στη δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ η βρετανική εφημερίδα Guardian έκανε λόγο για "ενοχλητικά ίδιες ιδέες κυβέρνησης Σαμαρά και Χρυσής Αυγής"). Εκτός όλων των παραπάνω η κυβέρνηση τόσο καιρό κώφευε και χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για να στείλει ο αρμόδιος υπουργός, ο κύριος Δένδιας τους φακέλους με τις υποθέσεις που αφορούν στην εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής στον εισαγγελέα.  

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση, την στιγμή που από κοινού με την τρόικα ετοιμάζουν τη συνέχιση - και με πιο σκληρό τρόπο- του σχεδίου εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, καταρρέοντας και έχοντας μηδενική λαϊκή και κοινωνική νομιμοποίηση, θέλει να επαναλάβει τα βρόμικα πολιτικά παιχνίδια που "έπαιζε" πάντοτε η Δεξιά στη χώρα μας, από τα παλιά τα χρόνια.

Το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο κατοικοεδρεύει η γερμανόφιλη και υποτελής ακροδεξιά κλίκα με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά, θα "σηκώσει" στο επόμενο διάστημα την γελοία και ανιστόρητη "θεωρία των δύο άκρων" με αντικειμενικό σκοπό να πλήξει την Αριστερά και τους αγώνες του λαού μας για έξοδο από την κρίση, για Δημοκρατία και για κοινωνική απελευθέρωση. Ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα βρώμικα παιχνίδια που "παίζει" το Μέγαρο Μαξίμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: