Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Σας ομιλεί μια κήρυκας της ανομίας!

Γραφει η Ρένα Διακίδη 
Εξοργιστικό το "διάγγελμα" Βενιζέλου σε απευθείας σύνδεση, για να απαντήσει στον Αντώνη Σαμαρά!! Με λίγα λόγια, άκρατη κινδυνολογία. Το ευρώ κινδυνεύει και θα το σώσει ο Έλληνας πολίτης!!!  Όποιος τολμά δημόσια να κάνει κριτική στην κυβέρνηση και να διαπιστώνει ότι η πολιτική της είναι αδιέξοδη, δηλαδή αντιπολίτευση, δημοσιογράφοι, αναλυτές, ακαδημαϊκοί, συνδικαλιστές κλπ, διασύρει τη χώρα διεθνώς και τη φέρνει πιο κοντά στη χρεοκοπία. Άρα πρέπει να σιωπήσουν οι κήρυκες της ανομίας!!!! 
Στοχος, όπως είπε για πολλοστή φορά, η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων. Χωρίς βεβαίως να μας πει για ποιό λόγο, παρά τα απάνθρωπα μέτρα που έχουν λάβει μέχρι σήμερα, κανένας στόχος δεν επετεύχθη...
Παράλληλα, για να εκβιάσει την πληρωμή του τέλους ακινήτων τι βρήκε να πει;  Ότι αν δεν το πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες και υπάρχει απόκλιση απο το ύψος τω εισπράξεων που έχουν υπολόγίσει, τότε θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να λάβει πρόσθετα μέτρα!  Ο στιγνός εκβιασμός της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται, μπροστά στον πανικό της κυβέρνησης να μαζικοπποιηθεί το κίνημα του "δεν πληρώνω".
Στο ερώτημα πως θα πληρώσουν οι άνεργοι που δεν θα έχουν να πληρώσουν το χαράτσι, τι απάντησε ο "χαρισματικός" ανεκδιήγητος Βενιζέλος; Ότι το 50% των ανέργων  είναι νέοι και οι νέοι δεν έχουν οικογενεικά βάρη, εννοώντας ότι ζουν με τους γονείς τους και δεν εχουν ιδιοκτησία!!!!
Πόσο ακόμα θα δεχόμαστε άπρακτοι και απαθείς;;;
Απορώ με το θράσος τους να βγαίνουν και να λένε αυτά τα απίθανα πράγματα.
Πιο πολύ απορώ με τη δική μας ανοχή και απάθεια.
Σύμφωνα με τον Βενιζέλο, η γράφουσα είναι ένας "κήρυκας της ανομίας" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: