Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

1.980 ευρώ μάζεψε το ΠΑΣΟΚ όλο το 2011 από οικονομική εξόρμηση!

1.980 ευρώ ήταν ο απολογισμός για όλο το 2011 από οικονομικές εξορμήσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να αποτυπώνεται με τον χειρότερο τρόπο για τα ταμεία της Ιπποκράτους η καθίζηση του κόμματος. Οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ ξεκάθαρα πλέον το αποστρέφονται ενώ σε επίπεδο έτους οι γενικότερες εισφορές μελών δεν έφθασαν ούτε στο μισό εκατομμύριο βάσει του ισολογισμού του κόμματος που δημοσιοποιήθηκε χθες.
Το κόμμα από τακτική χρηματοδότηση έλαβε 14,8 εκατ. ευρώ και από επιμορφωτική (!) 1,4 εκατ. ευρώ. Οι εισφορές βουλευτών άγγιξαν το 1,1 εκατ. ευρώ και των Ευρωβουλευτών μόλις τις 16 χιλ. ευρώ. Σε αμοιβές το κόμμα έδωσε, ή τουλάχιστον προσπάθησε να δώσει, αφού οφείλει ακόμα ποσά 4 εκατ. ευρώ, ενώ αίσθηση προκαλεί το κονδύλι 1,4 εκατ. ερυώ σε “επιμόρφωση στελεχών”!
Που αλήθεια επιμορφώθηκαν και ποια στελέχη; Αυτό είναι κάτι που ο κ. Σπυρόπουλος πρέπει να το εξηγήσει όχι φυσικά σε εμάς αλλά στους απλήρωτους υπαλλήλους του. Tο σύνολο πάντως λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ άγγιξε τα 36 εκατ. ευρώ πολλά εκ των οποίων ήταν σε διαφημίσεις και προβολή (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ), σε εκδηλώσεις (1,3 εκατ. ευρώ) κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: