Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ  
Οι ελεύθεροι λαοί οφείλουν να μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις εναντίον σ' όποιον απειλεί την ελευθερία τους, σ' όποιον καταπατάει τα εδάφη τους.»
Ηρόδοτος
Συνάδελφοι
Ο Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Νίκαιας-Ρέντη σας καλεί όλους και όλες στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί αύριο 9/10 και ώρα 12.30 μ.μ. στην Αθήνα (Πλ. Καραϊσκάκη γρ. ΠΟΕ-ΟΤΑ) κατά της επίσκεψης της καγκελαρίου Γερμανίας κ. Μέρκελ!


Η ΠΟΕ-ΟΤΑ και το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βροντοφωνάξουν ένα ηχηρό ΡΑΟΥΣΤ στην σφαγέα των εργατικών δικαιωμάτων και γνήσιο εκφραστή της αντιδραστικής καπιταλιστικής εξουσίας!
Θα «καλωσορίσουν» μαζικά και ταξικά τον ευρωπαϊκό «εταίρο» και θα στείλουν Πανευρωπαϊκό μήνυμα αγώνα και αντίστασης!
Σήμερα που το σάπιο οικοδόμημα της Τραπεζικής ολιγαρχίας κατεδαφίζεται , η κυβέρνηση προσπαθεί με την καταστολή και την τρομοκρατία να ανακόψει το κοινωνικό τσουνάμι που είναι προ των πυλών.

Οι διώξεις κατά των συναδέλφων ναυτεργατών και εργατών ΔΕΗ μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν! Η τρικομματική κυβέρνηση προσπαθεί πανικόβλητη να σταματήσει την αυξανόμενη κοινωνική οργή με πρακτικές ΧΟΥΝΤΑΣ Παπαδόπουλου…
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να ατσαλώσουν την θέληση και την ταξική μας συνείδηση για απεργίες και καταλήψεις διαρκείας!
Η αυριανή μέρα είναι σημαδιακή ! Η επίσκεψη της Μέρκελ δίνει το σύνθημα για λαική εξέγερση κατά των μέτρων και της ασκούμενης πολιτικής που στερεί τα όνειρα και την ζωή των οικογενειών μας!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.00μ.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ!


                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΤΡΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                               ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: