Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η «συνωμοσία» των 11 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

“Σκέφτονται να μην ψηφίσουν τα μέτρα στη βουλή”
Το μεσημέρι της Πέμπτης στη βουλή σχηματίστηκε ένα πηγαδάκι, 11 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι συζητούσαν το ενδεχόμενο να μην ψηφίσουν τα μέτρα που θα έρθουν τη βουλή τις επόμενες ημέρες.
Το τι θα κάνουν τελικά δεν είναι βέβαιο, αλλά το αν τελικά αποφασίσουν να καταψηφίσουν το σκληρότερο πακέτο μέτρων που σχεδιάζεται να επιβληθεί σε κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το τι θα πράξει η κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς. "Δεν μπορεί η ΔΗΜΑΡ στο τέλος να καταψηφίσει τα μέτρα και εμείς να υπογράψουμε το τέλος του ελληνικού λαού, αλλά και το δικό μας", έλεγαν μερικοί από αυτούς. Ήδη τμήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ έχει εκδηλώσει τις αντιδράσεις του αναφορικά με το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η συγκεκριμένη ομάδα των 11 βουλευτών θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν έχει μέλλον και εκτός από τους συνειδησιακούς λόγους, οι οποίοι τους υπαγορεύουν την πιθανή τελική απόφαση να καταψηφίσουν το σκληρό πακέτο μέτρων που πρόκειται να ισοπεδώσουν την ελληνική κοινωνία, θέλουν να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς χρειάζεται ανασυγκρότηση. Και μάλλον εννοούν ότι αυτό θα συμβεί με άλλη ηγεσία ή ακόμη και με την ίδρυση νέου φορέα. Το ζήτημα, όμως, το οποίο θέτουν είναι: Ποιος θα ηγηθεί της ανασυγκρότησης του χώρου; 
periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: