Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος νομίζετε ότι είστε κύριε Στουρνάρα;

Ο επί χρόνια κρατικοδίαιτος Γιάννης Στουρνάρας, ο άνθρωπος που εισήλθε από το παράθυρο στην πολιτική ζωή του τόπου, ο ιδιοκτήτης χλιδάτων κατοικιών στα βόρεια προάστια της Αθήνας και στη Σύρο, ο υπουργός Οικονομικών που έχει πέσει στο παρελθόν έξω σε όλες του τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις κάνοντας τους σοβαρούς οικονομολόγους να σκίζουν τα πτυχία τους, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το έργο της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τον ρόλο του «Τσάρου της Οικονομίας».
Τόσο σοβαρά μάλιστα ώστε θέλει να καταργήσει στην πράξη τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης. Όπως έγινε γνωστό θα δώσει εντολή στη διοίκηση της ΔΕΗ ώστε να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακινήτων μέσων των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Ο υπουργός Οικονομικών ΔΕΝ υπακούει στην απόφαση του Πρωτοδικείου, με την οποία κρίθηκε παράνομη η είσπραξη και ο επικεφαλής της ΔΕΗ, ο επικεφαλής της ΔΕΗ ενημερώθηκε για την επιστολή από τον αρμόδιο υπουργό.


Η ετοιμόρροπη και λαομίσητη κυβέρνηση των Μερκελιστών, των υποτακτικών του Βερολίνου δεν μένει σε αυτό. Όπως έγινε γνωστό προτίθεται να ασκήσει άμεσα όλα τα διαθέσιμα ένδικα μέσα, ώστε αφενός να αναιρέσει την εκτέλεση της πρωτοβάθμιας απόφασης αφετέρου να εφεσιβάλλει αυτήν. Ποιος νομίζετε ότι είστε κύριε Στουρνάρα; Δεν υπολογίζεται τον ελληνικό λαό, η υπομονή του οποίου έχει αρχίσει να εξαντλείται;
periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: