Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν γνωρίζει από λίστες;

“ Η τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, στην οποία συμμετέχουν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης οδεύει προς κατάρρευση ”
"Η προκαταρκτική για το πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου είναι το λιγότερο στην παρούσα φάση και δεν ικανοποιεί τη λαϊκή απαίτηση για κάθαρση και απόδοση ευθυνών. Αλήθεια ο κ. Βενιζέλος, που υπεξαίρεσε επί μήνες τη λίστα δεν έχει ευθύνες;". Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών.
Πράγματι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πασχίζει να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες που έχει για την συγκεκριμένη υπόθεση. Μια διαγραφή εξάλλου, όπως αυτή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου δεν είναι αρκετή. 
Στο επόμενο χρονικό διάστημα οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαράς, στην οποία συμμετέχουν οι κύριοι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, θα δοκιμαστεί έντονα....
Οι εξελίξεις θα καθορίσουν την ταχύτατη κατάρρευση της κυβέρνησης η οποία εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό και εκχωρεί τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: