Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Δεκτά έγιναν τα ασφαλιστικά μέτρα από το Πρωτοδικείο

Ευχάριστες γιορτές, τουλάχιστον για λίγο χρονικό διάστημα θα κάνουν δύο ακόμα υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, οι οποίοι δικαιώθηκαν μέσω της δικαστικής οδού με την οποία είχαν καταφύγει κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το Πρωτοδικείο Πατρών έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει δυο υπάλληλοι της Περιφέρειας, εντέλλοντας την παραμονή στις θέσεις τους και την κανονική μισθοδοσία τους μέχρι την εκδίκαση της τακτικής δικασίμου.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, κρίθηκε πως οι δύο υπάλληλοι είναι απόλυτα αναγκαίοι για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας τους και έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα ενώ ορίστηκε και τακτική δικάσιμος στις 3 του ερχόμενου Απριλίου.
Κατάθεση για το συγκεκριμένο θέμα έδωσε σήμερα στο δικαστήριο και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας.
Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί αποδοχή ασφαλιστικών μέτρων δυο άλλων υπαλλήλων της Περιφέρειας την περασμένη εβδομάδα, ενώ πλέον ανοίγει ο δρόμος για την προσφυγή και άλλων υπαλλήλων μέσω της νομικής οδού.
left

Δεν υπάρχουν σχόλια: