Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός νόμου...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος -που πριν από είκοσι ημέρες έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής, λέγοντας «δεν είναι της μόδας ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι της μόδας η Χρυσή Αυγή»- δήλωσε πως σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλία από την επόμενη Δευτέρα, ώστε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Προφανώς, στον κ. Βενιζέλο δεν αρέσει η μόδα.
Η Χρυσή Αυγή, από τη μεριά της, ζητάει να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ «το κόμμα της μίζας, της απάτης και της διαφθοράς».
Δεν υπάρχει λόγος να τεθεί εκτός νόμου, ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε το ΠΑΣΟΚ.
Η Χρυσή Αυγή και το ΠΑΣΟΚ είναι ήδη εκτός νόμου.Όλη η χώρα είναι εκτός νόμου. Εδώ και πολύ καιρό.
Και αυτό το πληρώνουμε ήδη και θα το πληρώσουμε ακόμα πιο ακριβά.
Πρέπει η Ελλάδα να βρεθεί σύντομα εντός νόμου.
Να γίνει της μόδας η Δικαιοσύνη.
(Αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη για τα δεκάδες εγκλήματά του σε βάρος της χώρας και των πολιτών, η Χρυσή Αυγή δεν θα ήταν σήμερα στην Βουλή. Τώρα, μετά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπαθεί να διασωθεί δια της επίθεσης στην Χρυσή Αυγή. «Αυτοί είναι φασίστες, άρα εγώ είμαι δημοκράτης». «Αυτοί είναι παράνομοι, άρα εγώ είμαι νομοταγής». Να γιατί είναι απόλυτα συστημική η Χρυσή Αυγή και το τέλειο κόλπο για να «νομιμοποιεί» -δια της δικής της παρανομίας- όλους εκείνους που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και το Μνημόνιο, και συνεχίζουν σήμερα να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να ξεσκίζουν ανενόχλητοι ό,τι απέμεινε από την Ελλάδα, ενώ, ταυτόχρονα, η ατιμωρησία αυτών «νομιμοποιεί» την Χρυσή Αυγή. Οι Έλληνες πολίτες ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ειδικά, αυτοί που ψήφισαν τον Βενιζέλο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: