Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο πολιτικός... «ογκόλιθος» Εύα Καϊλή απένειμε τα εύσημα στον Άδωνι Γεωργιάδη

“ Η κατάντια του συστήματος διακυβέρνησης μιας χώρας που πηγαίνει στον γκρεμό ”
Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Όταν μια χώρα κατρακυλά, οδεύοντας με μαθηματική ακρίβεια προς τον γκρεμό, τότε όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς. Η Ελλάδα βιώνει μια δραματική συγκυρία, η οποία έχει φέρει στην επιφάνεια και κυρίως στο σύστημα διακυβέρνησης πρόσωπα του περιθωρίου, ανίκανα και ξενόδουλα. 
Τυπικό δείγμα της κατάντιας του συστήματος διακυβέρνησης μίας χώρας είναι η παρουσία προσώπων σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη σε υπουργικές θέσεις. Η επιβεβαίωση αυτής της κατάντιας έρχεται όταν πρόσωπα, με θητεία στην ελληνική βουλή, δίπλα σε μεγαλοεπιχειρηματίες και σε Μεγάλους Τηλεοπτικούς Σταθμούς, τυπικά δείγματα της life style προσέγγισης του δημόσιου βίου, κινούμενα μεταξύ Μυκόνου, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης, τα οποία μάλιστα στο παρελθόν έπαιξαν "περίεργο ρόλο" σε ότι αφορά στις πολιτικές εξελίξεις, πρόσωπα που έχουν ψηφίσει τα λαοκτόνα μέτρα του μνημονίου, όπως η Εύα Καϊλή απονέμουν τα εύσημα σε υπουργούς όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Η Εύα Καϊλή από τα μπουζουκσίδικα και τις ελληνικές παραλίες κρίνει ότι το έργο διάλυσης της δημόσιας Υγείας από τον Άδωνι Γεωργιάδη... είναι σωστό, "κρίνοντας εκ του αποτελέσματος". Είναι αυτό μία απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι έχουν δίκιο. Ο Άδωνις βέβαια αποκλείεται ποτέ να έχει σύμμαχο την ελληνική κοινωνία. Τα κοριτσάκια που έχουν... χτίσει καριέρες σε διάφορους χώρους και σε διάφορα επίπεδα μπορεί.  

Δείτε τον διάλογο στο twitter ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Εύα Καϊλή, χωρίς περισσότερα σχόλια.
www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: