Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

"Ευαισθησία" Πορτοσάλτε


Το έχουμε ξαναγράψει. Το συγκρότημα των ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής Αλαφούζος με μπροστάρηδες τους καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους του Πάσχο Μανδραβέλη, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Αρη Πορτοσάλτε, υπηρετεί δουλικά τα συμφέροντα της ντόπιας αστικής τάξης φτάνοντας στο σημείο να προβοκάρει, συκοφαντεί και να χυδαιολογεί κάθε συλλογικότητα και κάθε ενέργεια που αντιπαρατίθεται στα συμφέροντα των αφεντικών της.
Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι κάποιοι δημοσιοκάφροι του Αλαφουζέικου διαθέτουν «ευαισθησία» και δεν διστάζουν να παρουσιάζουν τους εαυτούς τους σαν «θύματα» που, μάλιστα, «στοχοποιούνται».
Παρακολουθήστε στο βίντεο που παραθέτουμε την αντίδραση Προτοσάλτε στα λεγόμενα του στελέχους του Σύριζα Σκουρλέτη που του απέδωσε ότι είναι ένας απ' τους δημοσιογράφους που είναι «οι μοναδικοί σύμμαχοι της πιο ταξικής αντικοινωνικής πολιτικής» και ότι «προλειάνει το έδαφος για το τρίτο μνημόνιο» και θα καταλάβετε τι εννοούμε.
Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο για το πώς ασκούν το «δημοσιογραφικό λειτούργημα» οι περισσότεροι απ' αυτούς που σιτίζονται από τα ταμεία του Αλαφούζου απ' το να παραθέσουμε μια πρόταση από δημοσιολόγο του συγκροτήματος στην «Καθημερινή»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κανονικά για το ψυχιατρείο, ... τέλος, το ΚΚΕ, με τη στάση που τηρεί, επιβεβαιώνει πόσο εσφαλμένη ήταν η άνευ όρων νομιμοποίηση του το 1974.»!!!!
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: