Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτος Λαϊκισμός από την Ντόρα. !!

Στο Δημόσιο, «κρύβονται οι εξοργισμένοι σήμερα κομματικοί στρατοί». Ντόρα: συρρίκνωση 30% στο Δημόσιο και άρση μονιμότητας
Ετσι, πέφτει δυσανάλογο βάρος στον ιδιωτικό τομέα, που είναι «ο μόνος που παράγει πλούτο και μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο». Περισσότεροι από 170.000 εργαζόμενοι έχασαν τις δουλειές τους τους τελευταίους μήνες, χωρίς διαδηλώσεις και απεργίες, είπε χαρακτηριστικά.
Καταλόγισε εξάλλου στην Αριστερά ότι με την «επαναστατική γυμναστική» με διαδηλώσεις, ριζοσπαστική ρητορική και παρεμπόδιση καίριων οικονομικών δραστηριοτήτων, συμβάλλει στο να φύγουν και οι τελευταίοι επενδυτές από τη χώρα.
Η κυρία Μπακογιάννη κατέληξε επισημαίνοντας ότι κεντρική επιλογή πρέπει να είναι ο περιορισμός της έκτασης του δημόσιου τομέα κατά ένα τρίτο στην επόμενη δεκαετία, με μαζικές αποκρατικοποιήσεις και μεταφορά Δημόσιας πίτας στον ιδιωτικό τομέα.
Επανέλαβε επίσης τις θέσεις της για κατάργηση της μονιμότητας των νεοπροσλαμβανόμενων υπαλλήλων, εφαρμογή ενός ενιαίου  χανηλούς φορολογικού συντελεστή 20% στις επιχειρήσεις το ταχύτερο δυνατό, μαζική και αποφασιστική άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα και, τέλος, δραστική αλλαγή του συνδικαλιστικού μοντέλου.
==================
Σχόλιο: Λαϊκισμός. Όξυνση παθών  και εμφάνιση  των εργαζομένων  ως υπαιτίων για την ανεργία των υπολοίπων. Εμπρηστικές δηλώσεις σε βάρος της κοινωνική συνοχής για ψηφοθηρικούς λόγους.  Τυπικό δείγμα νεοφιλελευθερισμού σε οίστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: