Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΣΚΕ - ΕΤΕ/ΔΕΗ. Η ιστορία γράφεται και δεν παραχαράσσεται από τα κέντρα παραπληροφόρησης.

Αθήνα, 7/2/2011.              
Οι αρχιτέκτονες της παραπληροφόρησης κλιμακώνουν την πολιτική συκοφάντησης κατά των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος. Η άθλια προπαγάνδα επιστρατεύεται για να κατασυκοφαντήσει και να διασύρει στα μάτια της κοινής γνώμης όσους τολμούν να ορθώσουν ανάστημα.
Μια πρακτική, που υλοποιείται με γνώμονα πάντα τη σαλαμοποιήση της κοινωνίας και την αποτροπή κάθε έννοιας συλλογικής αντίδρασης και αλληλεγγύης. Πρόθυμος υποστηριχτής της κυβερνητικής αυθαιρεσίας, τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα της χώρας, τα οποία επί σειρά ετών και με την ανοχή των κυβερνήσεων λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο.
Η «παλιά και πετυχημένη συνταγή», που βρίσκει στις μέρες μας εφαρμογής στη περίπτωση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Θέμα, οι Συνδικαλιστές της ΔΕΗ, όπου σύμφωνα με τα υποκειμενικά «πειστήρια» του κατά συρροή συκοφάντη, διάγουν βίο προκλητικό και επιλήψιμο. Σε αυτό το ιδιότυπο γαϊτανάκι «ανθρωποφαγίας» λαμβάνουν μέρος και αρκετά δήθεν ανεξάρτητα και αξιόπιστα διαδικτυακά blogs, τα οποία σε ρόλο δορυφόρου των κατευθυνόμενων ΜΜΕ, προβάλουν αστήρικτα δημοσιεύματα, που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Ένα αντίστοιχο και παραπλανητικό δημοσίευμα αναρτήθηκε σήμερα σε γνωστό διαδικτυακό τόπο που προβάλλει ενεργειακή θεματολογία, το οποίο επικαλούμενο ανώνυμες πληροφορίες ισχυρίζεται αβάσιμα πως υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των στελεχών της ΠΑΣΚΕ - ΕΤΕ/ΔΕΗ και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου.
Διάσταση απόψεων που εστιάζεται στον χειρισμό της υπόθεσης, η οποία σύμφωνα με τους συντάκτες προέκυψε κατόπιν των αμφιλεγόμενων αποκαλύψεων σε βάρος του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Ρίζου Ρίζου.
Επ΄ αυτού και για την αποκατάσταση της αλήθειας η ΠΑΣΚΕ - ΕΤΕ/ΔΕΗ σηκώνει το γάντι και άπαντα με ευθύτητα σε όσους εμμένουν στην απροκάλυπτη παραποίηση της πραγματικότητας. Σε όσους επιχειρούν να σπιλώσουν πρόσωπα και θεσμούς και να διαγράψουν τους αγώνες του εργατικού κινήματος.
Δεν απεμπολούμε τις αρχές μας - Δεν κάνουμε έκπτωση στις αξίες μας. Το συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ, έχοντας την ΠΑΣΚΕ ως κινητήρια δύναμη και τα στελέχη της στο τιμόνι, έγραψε και γράφει ιστορία…
Σήμερα, είναι ΤΙΜΗ και ΕΥΤΥΧΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, το τιμόνι της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ να βρίσκεται στα χέρια ενός ακούραστου συναγωνιστή, προερχόμενου από τις τάξεις μας, προερχόμενου από την ΕΤΕ/ΔΕΗ.
Για την ΠΑΣΚΕ - ΕΤΕ/ΔΕΗ, η παρουσία του Νίκου του Φωτόπουλου στο τιμόνι της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ αποτελεί εγγύηση και παρακαταθήκη για τις μάχες που έρχονται. Όσα παραπλανητικά γράφονται, δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα και σαφώς δεν υπάρχει καμία απολύτως διάσταση απόψεων, μεταξύ ημών και του συντρόφου και συναγωνιστή Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…
Σεβόμενοι την ιστορία μας και προπαντός τους εργαζόμενους που κληθήκαμε να εκπροσωπούμε, γυρίζουμε την πλάτη στους συκοφάντες και συνεχίζουμε αταλάντευτα τον ΑΓΩΝΑ..
  • Δεν πιστεύουμε ότι οι θυσίες που καλείται να κάνει ο ελληνικός λαός είναι κοινωνικά δίκαιες. Δεν υπάρχουν διλήμματα…. Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας η έννοια κυβερνητικός συνδικαλισμός, γι΄ αυτό και δεν μασάμε τα λόγια.
  • Δεν μας πτοούν τα επικοινωνιακά διλήμματα, η δημαγωγία, οι προπηλακισμοί, και η παραπληροφόρηση. Δεν φοβόμαστε την αλήθεια… Δεν κρυβόμαστε… Δεν διστάζουμε να συγκρουστούμε με όσους αντιστρατεύονται τα συμφέροντα των εργαζομένων και της Επιχείρησης.
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι: Οι στιγμές που διανύουμε δεν προσφέρονται για κατασπατάληση δυνάμεων. Αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας τα παπαγαλάκια της εξουσίας και συνεχίζουμε τον αγώνα.
Ενώνουμε τη φωνή μας και την ανησυχία μας με τις φωνές και τις ανησυχίες των συναδέλφων μας και αντιδρούμε στην υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου. Μαζί με τους χιλιάδες εργαζόμενους αναλαμβάνουμε το μερτικό της ευθύνης να μετατρέψουμε την αγωνία, σε ελπίδα και χαμόγελο.

Για την ΠΑΣΚΕ - ΕΤΕ/ΔΕΗ υπάρχει όραμα, υπάρχει διέξοδος, υπάρχει άλλος δρόμος, που όλοι μαζί μπορούμε να διανύσουμε. Ο δρόμος του αγώνα, της αλληλεγγύης, της συνοχής, της κοινωνικής δικαιοσύνης.

ΕΜΠΡΟΣ για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος των κατακτήσεων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με μπροστάρη την Ομοσπονδία, με συναδελφικότητα και αλληλεγγύη για να ξανακερδίσουμε αυτό που μας ΑΞΙΖΕΙ - αυτό που μας ΑΝΗΚΕΙ.

ΠΑΣΚΕ - ΕΤΕ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: