Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΤΕΙΘ

Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που την κυβερνά, με αφορμή τις επικείμενες φοιτητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2011 και την διαδικασία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΠ θέλουμε να καταγγείλουμε τα εξής:
·  Ο γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Κων/νος Σταυρίδης με φασιστικό και αντι -καταστατικό τρόπο, του τύπου αποφασίζω και διατάζω, δεν έκανε αποδεκτές τις υποψηφιότητες αρκετών συντρόφων, αποκαλούμενοι εσωκομματικά συμφέροντα. Έπειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες λαμβάναμε την ίδια απάντηση ¨Δεν σας δέχομαι¨. Μικροκομματικά συμφέροντα επικαλέστηκε και το παλαιότερο θεσμικό όργανο και νυν ομαδάρχης, που πρόσκεινται  στην ομάδα του γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Τσιρώνης, απευθυνόμενος προς τους συντρόφους  είπε χαρακτηριστικά «Δεν σας δέχομαι  γιατί είναι κακό για την ομάδα μου».
·         Θέλουμε επίσης να καταγγείλουμε την αδρανοποίηση της Παράταξης και την κατάχρηση εξουσίας από τον γραμματέα και το γραφείο  πόλης, καθώς έπαιρναν αποφάσεις για όλη την παράταξη χωρίς να βρίσκουν αναγκαία την ενημέρωση των μελών της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και χωρίς να έχει προηγηθεί ολομέλεια. Για το έτος 2010-2011 δεν πραγματοποιήθηκε καμία ολομέλεια, καθώς τα θεσμικά όργανα δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος συζήτησης  για θέματα όπως οι πολιτικοί αγώνες και οι συνδικαλιστικοί στόχοι της Παράταξης. Η ανυπαρξία της Παράταξης ήταν ολοφάνερη, καθώς ο πάγκος της ΠΑΣΠ όλη τη χρονιά ήταν χωρίς ταυτότητα, δεν υπήρχε καμία αφίσα, αλλά και τα άτομα που θα έπρεπε να τον στελεχώνουν ήταν  απών.
Καλόυμε το Γραφείο της ΠΑΣΠ ΤΕΙ καθώς και όλα τα θεσμικά όργανα του Κινήματος να πάρουν θέση καθώς κάποιοι για πολλοστή φορά επιθυμούν την συρρίκνωση της Παράταξης για μικροκομματικά τους συμφέροντα αποκλείοντας από την οργάνωση αρκετούς συντρόφους. Η ΠΑΣΠ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, και πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι η εσωστρέφεια δεν έχει θέση στην βάση των μελών της και είναι κατά της ιδρυτικής της διακήρυξης και των αγώνων που τόσα χρόνια δίνει.
Εκτός των μελών αυτών είναι πολλοί οι φοιτητές που θέλουν να αγωνιστούν στο πλευρό της ΠΑΣΠ ΤΕΙΘ αλλά δεν βρίσκουν λόγο βλέπωντας την κατάσταση που επικρατεί..

Τα μέλη της ΠΑΣΠ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΗΝΑΣ, ΤΖΙΑΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΑΛΑΘΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΤΑΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΛΑΚΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΠΟΖΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ, ΧΑΡΙΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΝΤΙΜΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΜΗΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΛΚΗΣ, ΧΑΡΙΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ  ΦΩΝΤΑΣ, ΚΑΛΙΚΑΚΗ ΑΛΙΝΑ , AΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΕΥΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ,  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΕΡΕΦΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ,ΠΑΠΑΔΑΡΑΤΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΤΙΑΝΑ ΝΤΑΒΙ, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: