Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Γιάννης Παρασκευάς: Ο μόνος που δικαιούται να ομιλεί.

Γράφει η Ρένα Διακίδη
Ο μόνος που δικαιούται να ομιλεί. Από την αρχή έλεγε και έγραφε τα ίδια. Είχε προβλέψει τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τη χώρα από την περίοδο ακόμη  του Σημίτη. Τότε που ξεκίνησε το πραγματικό μακελειό, τόσο καλά καμουφλαρισμένο πίσω από την βιτρίνα της επίπλαστης ευμάρειας, ώστε δεν αντιληφθήκαμε τίποτα! Εκείνος όμως τα έλεγε από τότε!
Μπροστά στους οψίμως ανανήψαντες, σ’ αυτούς που σήμερα προτείνουν ένα νέο κεντροαριστερό φορέα (είναι οι ίδιοι που με την ψήφο τους σε ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, συνέβαλαν στην πλήρη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ), σ’ αυτούς που σήμερα ζητούν την απομάκρυνση του Γ. Παπανδρέου (θα τα έλεγαν αυτά αν ο Παπανδρέου ήταν ακόμη πρωθυπουργός;), μπροστά σε όλους αυτούς, ο Γιάννης Παρασκευάς από την αρχή είχε σαφή, σταθερή και συγκεκριμένη στάση και άποψη. Κι ας πετούσαν… εξανθήματα οι «σύντροφοί» του κάθε φορά που τον άκουγαν να μιλάει. Προσπαθούσαν όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο να τον υπονομεύσουν σε κάθε πολιτικό του βήμα, αλλά προσπαθούσαν και να τον εμφανίσουν ωσάν  «γραφικό», για να αποδυναμώσουν και να απαξιώσουν τις παρεμβάσεις του. Τους τα ξαναείπε και προ ημερών στο Καστρί. Για άλλη μια φορά.

Όλοι εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν από όσα άκουσαν, σήμερα, που το ΠΑΣΟΚ κινείται σε ιστορικό χαμηλό, κάτω του 15%, τι έχουν να πουν; Σήμερα που το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα έχει γίνει συνώνυμο της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής της χώρας, τι έχουν να του απαντήσουν. Και μάλιστα, χωρίς τον κίνδυνο να γίνουν αυτοί όχι απλώς γραφικοί, αλλά γελοίοι…;
www.grafida 

Δεν υπάρχουν σχόλια: