Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Ήπια αντιμετώπιση τα χημικά»

 ....ΗΠΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!.
ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ...
1.ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  
2.ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ
3.ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΒΑΣΕΙ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ
 
4.ΧΡΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΙΜΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ  
5.ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΙΝ. 
Β.Π ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΑ;;;
«Ποτέ δεν παραιτούμαι από την ευθύνη, η δική μου θητεία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε περίοδο κρίσης και κοινωνικής αγανάκτησης δεν επέτρεψα τη λογική ενός αστυνομικού κράτους" τόνισε ο Χρήστος Παπουτσής μιλώντας στο Real Fm και το Νίκο Χατζηνικολάου, για την θητεία του στο υπουργείο.

«Προέταξα πάντα την προστασία της ανθρώπινης ζωής», είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε ότι οι αυταρχικές μέθοδοι των αστυνομικών, όπου εμφανίστηκαν ήταν παρεκκλίσεις, είπε ότι την περίοδο στο υπουργείο συνελήφθησαν 1700 κουκουλοφόροι και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, το ξύλο είπε και τα χημικά δεν ήταν για να διαλυθούν οι διαδηλώσεις, το χημικό, πρόσθεσε θεωρείται το πιο ήπιο μέσο για την αντιμετώπιση των συγκρούσεων, όπου υπήρχε βιαιότητα από την πλευρά των αστυνομικών αυτές τιμωρήθηκαν, είπε ο κ Παπουτσής.
Σχετικά με το κάψιμο της Αθήνας, είπε ότι υπήρχαν μικρές οργανωμένες ομάδες που είχαν στόχο και ζητούσαν χρήματα από τους επιχειρηματίες για να μην κάψουν τα καταστήματά τους. Υπήρχαν είπε και ορισμένοι, οι οποίοι έβαλαν φωτιές γιατί έτσι βλέπουν τον κοινωνικό αγώνα. Σχετικά με την απουσία της αστυνομίας από αυτά τα περιστατικά, τόνισε ότι υπήρχαν ομάδες που εμπόδιζαν και τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να σβήσουν τη φωτιά.
«Πάνω από 1300 πορείες και διαδηλώσεις έγιναν κατά την διάρκεια της θητείας μου στο υπουργείο», είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε ότι «ποτέ δεν έδωσε εντολή να διαλυθεί κάποια από αυτές τις διαδηλώσεις».

1 σχόλιο:

pluton είπε...

homo sapiens με προφανή σημάδια " Ήπιας αντιμετώπισης" από σοσιαλιστή υπουργό προστασίας σπηλαίων

http://hfwliatoukoukou.files.wordpress.com/2010/01/homo-floresiensis-gnu-license-3001.jpg?w=655


Ο σοσιαλιστής υπουργός των σπηλαίων ζήτησε μαζί με χοντρό υπουργό εκδοράς την ψήφο των Νεάντερλαντ οπαδών του κόματος Πασοκους Κουφιοκεφαλάκιους Νεαντερθαλένσις.