Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Aς το δείξουμε τώρα!

του Παντελή Πασπαλά
Η 20η Οκτωβρίου 2010 δεν ήταν τυχαία. Το ξεβράκωμα της μεταπολίτευσης συνεχίζετε.. Τα συστημικά κόμματα ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΚΚΕ, καταποντίστηκαν. 38 χρόνια κοροϊδίας.. Όποτε θα κινδύνευε ο δικομματισμός Το ΚΚΕ θα τους έσωζε, είτε στο δρόμο (20 Οκτωβρίου) είτε στη βουλή !!! Τιμώ τους δεκάδες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, απλά μελη της ΚΝΕ, και αγωνιστές του ΚΚΕ που δηλώνουν την ντροπή και την αγανάκτηση τους για την στάση της Καθεστωτικής Συντηρητικής Ηγεσίας τους. Μια χαρά βολεύτηκε η νομενκλατούρα του κόμματος στα έδρανα της βουλής, να τα παίρνουν από το κράτος, να τα παίρνουν και από την Ευρωπαϊκή Ένωση (που και καλά όμως δεν την θέλουν).. Να βλέπουν τον κόσμο να πεθαίνει και αυτοί βολεμένοι στα έδρανα τους!!!! 
Ρωτάω;  
Είναι λαϊκό αίτημα η ακύρωση του μνημονίου; 
Είναι λαϊκό αίτημα η κατάργηση των αντεργατικών νόμον της 12ης Φλεβάρη;
Είναι και δικό σας αίτημα η απλή αναλογική; 
Είναι λαϊκό αίτημα να χαρακτηριστεί απεχθές το χρέος; 
Είναι λαϊκό αίτημα να μπούνε εισαγγελείς στα άδυτα των τραπεζών; 
Αν όλα αυτά καταλήξουν να βγούμε και εκτός ευρώ αυτή την στιγμή ο λαός δεν θα υποκύψει στον εκβιασμό!!.. Μπείτε προσπαθήστε το, εσείς από εκεί και ο λαός στους δρόμους... Αλλιώς τι να σας κάνουμε που έχετε γίνει <<πάγκαλοι>> της αντιπολίτευσης... Κρίμα να πέφτει σε κατάθλιψη γ.γ της ηγεσίας του ΚΚΕ που ΠΑΣΟΚ - ΝΔ  δεν πήραν 151!! όταν ο κόσμος χαμογέλασε για μια φορά μετά από τόσα χρόνια... 
Και όμως είδα και εγώ δακρυσμένα από συγκίνηση απλά μέλη του ΚΚΕ να επισκέπτονται περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και να τους λένε..
"αν είμαστε χρήσιμοι για το λαό.. να το δείξουμε τώρα"!! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: