Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα αποχώρηση από τη ΔΗΜ.ΑΡ Τρικάλων

Την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια ένα ένα τα τοπικά στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς Τρικάλων.
Νέα παραίτηση υποψήφιου βουλευτή ενώ και άλλα στελέχη βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός κόμματος 
Το νεοσύστατο σχετικά κόμμα του Φώτη Κουβέλη άρχισε να μετρά απώλειες στον τόπο καταγωγής του το νομό Τρικάλων, από τη συμμετοχή του στην τρικομματική κυβέρνηση.
Μετά την παραίτηση αποχώρηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και υποψήφιου βουλευτή Τρικάλων Θανάση Ζαχαρόπουλου, προστίθεται τώρα και η αποχώρηση του επίσης υποψήφιου βουλευτή της τοπικής ΔΗΜ.ΑΡ, Θόδωρου Σπαθή, ο οποίος να σημειώσουμε είχε αποστασιοποιηθεί από τα κομματικά δρώμενα από τη περίοδο των εκλογών.
Να σημειωθεί ακόμα ότι και άλλα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ Τρικάλων φέρονται δυσαρεστημένα με την παρουσία του κόμματος στην κυβέρνηση, καθώς οι αποφάσεις ..
και τα μέτρα που αποφασίζονται εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία.
Ηδη κάποια εξ’ αυτών δεν μετέχουν στα κομματικά δρώμενα και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσουν και επισήμως!
Η παραίτηση από τη ΔΗΜ.ΑΡ του κ. Σπαθή έγινε γνωστή με επιστολή που έστειλε στην Ν.Ε Τρικάλων εκφράζοντας τη διαφωνία του με την πολιτική του κόμματος.
Η επιστολή του Θεοδ. Σπαθή έχει ως εξής:  «Σαράντα και πλέον χρόνια υπηρετώ τις ιδέες της Ανανεωτικής Δημοκρατικής Αριστεράς με Αυταπάρνηση και Ανιδιοτέλεια και μάλιστα σε καιρούς «δύσκολους» και «άγονους».
Αυτή μου η συμμετοχή ξεκινούσε από τις αξίες που υπήρχαν στον πυρήνα της πολιτικής της Δημοκρατικής Ανανεωτικής Αριστεράς και που είχαν στόχο την κοινωνική συνοχή και την υπεράσπιση των συμφερόντων των αδύνατων κοινωνικών στρωμάτων.
Σήμερα, δυστυχώς με θλίψη διαπιστώνω πως με τη συμμετοχή μας στο κυβερνητικό σχήμα έχουμε απεμπολήσει αυτές τις ιδέες μας τους στόχους και τα οράματα μας.
Επειδή αυτή τη συγκεκριμένη πλέον κυβερνητική πολιτική δεν μπορώ να την υπερασπιστώ και πολύ περισσότερο να την υπηρετήσω, για τους λόγους αυτούς υποβάλλω την παραίτηση μου από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων και ταυτόχρονα δηλώνω την αποχώρησή μου από τη ΔΗΜΑΡ».
trikaladay. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: