Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Στην Κύπρο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην Κύπρο και πραγματοποιεί συναντήσεις μετά "το περήφανο 'ΟΧΙ' της κυπριακής Βουλής".
Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους Γιάννη Δραγασάκη, Αντιπρόεδρο της Βουλής, Ρένα Δούρου, υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τον Κώστα Ήσυχο, υπεύθυνο του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής και τον Μάκη Μπαλαούρα, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. 
20.15 Γ. Δραγασάκης από Λευκωσία: Η Κύπρος αντιμέτωπη με μέτωπο φόβου και εκβιασμών 
19:15 Έληξε η συνάντηση του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τον Γιαννάκη Ομήρου. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής τόνισε οι σε κάθε περίπτωση οι λύσεις που προτείνονται για την Κύπρο, είναι "λύσεις αυτοκτονίας". Αυτήν την ώρα τμήμα της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής τον Γιάννη Δραγασάκη συναντιέται με το Οικονομικό Επιτελείο του ΑΚΕΛ. 
18:00 Στην Κυπριακη Βουλή η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για να συναντήσει τον πρόεδρο Γιαννάκη Ομήρου. "Ασάφεια" για το ακριβές ποσό των δανειακών αναγκών της Κύπρου εντοπίζει ο Γ. Δραγασάκης

Ακόμα, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, όπως επίσης και με τον Γ. Λιλλήκα.
Κύκλοι από το γραφείο του κ. Λιλλήκα μιλούν για πώληση της Λαϊκής στην Gazprom απόψε. Υπενθυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της διοικούσας επιτροπής της Gazprom, συναντάται σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννη Εμίρη. 
Δηλώσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν έχουν γίνει ακόμα.
Ακολουθούν φωτογραφίες από τις συναντήσεις: 
Από τη συνάντηση με τουν Άντρο Κυπριανού

 

Από τη συνάντηση με τον Γ. Λιλλήκα:

 

(Οι φωτογραφίες από την Αναστασία Γιάμαλη)
left.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: