Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Μουρούτης, Βενιζέλος δουλεύουνε μαζί και για τη ...Κύπρο!

Αυτή τη φορά το ΠΑΣΟΚ «γραμμώθηκε» πριν από τους νεοδημοκράτες βουλευτές από την «ομάδα αληθείας» και έσπευσε με θράσος να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο. Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μιλάει για την Κύπρο διότι στελέχη του είχαν προτείνει την ίδια λύση. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα ο βουλευτής της ΝΔ Αργ. Ντινόπουλος αναφέρθηκε στην πρόταση για εσωτερικό δανεισμό που είχε αναφέρει ο Μ. Γλέζος πριν από τις εκλογές. Είναι προφανές ότι από μια πρόταση εσωτερικοί δανεισμοί που διατυπώθηκε στην τηλεόραση μέχρι μια απόφαση της ΕΕ και της κυβέρνησης της Κύπρου που ελήφθη με «κωλοτούμπα» η απόσταση είναι χαώδης. Άλλωστε δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Η κυβέρνηση της Τρόικας εσωτερικού έχει ήδη αποφασίσει την κατάσχεση των τραπεζικών καταθέσεων και μάλιστα όχι με ποσοστό 6 ή 9% αλλά μέχρι να μην έχει μείνει στο λογαριασμό παρά ένα χιλιάρικο
Το σχετικό σχόλιο από το γραφείο Τύπου του Μανώλη Γλέζου:

"Για να τελειώνουμε μια και καλή με την επιχειρούμενη επίθεση που γίνεται τις τελευταίες ώρες εναντίον της άποψης του Μανώλη Γλέζου, από τα "χαρτάκια" που δίνει το επιτελείο της ΝΔ στους εκπροσώπους της στα τηλεπαράθυρα, που είναι τα ίδια που έδινε και προεκλογικά, όσον αφορά το θέμα του εσωτερικού δανείου.
Άλλο εσωτερικός δανεισμός επί του εισοδήματος, και όχι των καταθέσεων, και άλλο κούρεμα των καταθέσεων. Εθελοντικό για τα φτωχά στρώματα και υποχρεωτικό για τους μεγαλοεπιχειρηματίες.
Οι 20.000 ήταν παράδειγμα και θα αποφάσιζε για το τελικό ποσό η βουλή, αν γινόταν αποδεκτή η πρόταση. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ.
Τώρα επί της ουσίας: Φόροι στα ακίνητα. Χαράτσια όλων των μορφών. Κάθε χρόνο φόρος αλληλεγγύης (sic). Kι όλα αυτά για να πληρώνονται οι τόκοι στους δανειστές. Ας διαλέξουν οι διαστρεβλωτές της ΝΔ ποια αλήθεια θέλουν και ας συνεχίζουν να ακκίζονται στα τηλεπαράθυρα με έπαρση και ναρκισσισμό".
Ντινόπουλος
"Ο Μανώλης Γλέζος ξεχνάει αυτό που θυμούνται όλοι οι Έλληνες.Το πρωινό της 12ης Μαΐου 2012, στο ΜEGA. Όταν πρότεινε το «υποχρεωτικό δάνειο» προς το κράτος που θα έκαναν όσοι Έλληνες είχαν πάνω από 20.000 ευρώ στις τράπεζες.
Ο Γκουρού της Αριστεράς αναδεικνύεται πιο επικίνδυνος για τις καταθέσεις των πολιτών από τους εμπνευστές των Μνημονίων, τους οποίους, κατά τα άλλα, καταγγέλλει!".
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: