Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κλίμα βίας και νοθείας στις εκλογές για το Κ.Σ. της νεολαίας καταγγέλλει μέλος του ΠΑΣΟΚ

Για “μαγειρέματα, βία και νοθεία” στις εκλογές για το Κεντρικό Συμβούλιο της νεολαίας, κάνει λόγο “εκλεγμένος το πρωί και κομμένος το βράδυ”, όπως λέει ο ίδιος, νεολαίος του ΠΑΣΟΚ!
Σύμφωνα με την καταγγελία του Μάριου Οταμπασίδη, ενώ το πρωί πληροφορήθηκε πως εκλέχθηκε στην 6η θέση για το Κ.Σ. Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, από το μεσημεράκι “άρχισαν, αρχικά τα παραινετικά κι έπειτα τα απειλητικά τηλεφωνήματα, για να αποσυρθώ. Κι όταν είπα ‘όχι’ άρχισε η… επανακαταμέτρηση”.
Όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος αν δει την κατάσταση των εκλεγμένων που δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί (με κλικ εδώ) ο Οταμπασίδης ήταν στην 6η θέση. Όπως καταγγέλλει, όμως,
“αυτό δεν άρεσε σε κάποιους που βάλθηκαν να με βγάλουν εκτός. Τους προειδοποιώ, όμως, ότι είμαι, ήμουν και θα είμαι ΠΑΣΟΚ”!
Πάντα σύμφωνα με την καταγγελία του, δέχτηκε τηλεφωνήματα που του πρότειναν “να μαζευτεί”!
Σημειώνεται ότι, το νέο Κ.Σ., βάσει του νέου καταστατικού θα αναδείξει τον γραμματέα και την Εκτελεστική Γραμματεία της πολιτικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του απερχόμενου γραμματέα της Νεολαίας, Κώστα Πανταζή, στη χθεσινή εκλογική διαδικασία έλαβαν μέρος 780 διαπιστευμένοι σύνεδροι, ενώ υποψηφιότητα για το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, έθεσαν 104 σύνεδροι. Επί των 780 που ψήφισαν, βρέθηκαν 3 άκυρα ψηφοδέλτια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: