Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τεχνικοί της ΔΤ «τρύπωσαν» στην ΕΡΤ

Την ανησυχία τους εκφράζουν εργαζόμενοι της ΕΡΤ καθώς, όπως κατήγγειλαν στο tvxs.gr, δύο τεχνικοί της ΔΤ μπήκαν το Σάββατο, προφανώς με την άδεια της αστυνομίας, στο αποκλεισμένο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι υπεύθυνοι, σύμφωνα με έγγραφο που τους έστειλε ο Γκίκας Μάναλης, για τα μηχανήματα στο ραδιομέγαρο. Όπως αναφέρουν έχουν ήδη μπει στο κοντρόλ αλλά και σε άλλους χώρους και «δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνουν».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για δύο πρώην τεχνικούς της ΕΡΤ που εντάχθηκαν στο προσωπικό της ΔΤ. Εργαζόμενοι της ΕΡΤ επικοινώνησαν με το tvxs.gr εκφράζοντας τις ανησυχίες τους για τις προθέσεις και τα κίνητρα των δύο τεχνικών, καθώς υπενθυμίζουν πως έχουν χρεωθεί τα μηχανήματα και πως κόμη δεν έχει γίνει η παράδοση – παραλαβή τους με αποτέλεσμα πολλοί να φοβούνται δολιοφθορά.
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΣΠΕΡΤ ζητούν να τους δοθεί άδεια να μπουν στο εσωτερικό του Ραδιομεγάρου καθώς σε περίπτωση που προκληθεί κάποια ζημιά στα μηχανήματα «εμείς θα είμαστε αυτοί που θα λογοδοτήσουν». Οι δύο τεχνικοί, σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησαν από την πίσω πλευρά συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, αφού πρώτα φέρονται να έκλεισαν τους ψηφιακούς πομπούς, αλλά και όσα ραδιόφωνα λειτουργούσαν ακόμη. Ωστόσο δεν έκοψαν το αναλογικό σήμα.
Εν τω μεταξύ πληροφορίες από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ αναφέρουν πως εργαζόμενοι της ΔΤ ενδέχεται να μεταφερθούν εντός του Ραδιομεγάρου. Οι εργαζόμενοι καλούν σε νέα συγκέντρωση έξω απο το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.
tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: