Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τι συνδέει τον Γ. Μουρούτη με τον Γ. Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού παραπέμπει στις σκοτεινές δεκαετίες του μετεμφυλιακού κράτους της δεξιάς με τη δήλωσή του η οποία επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι την Ελλάδα την κυβερνά μια ακροδεξιά δράκα όπως εξάλλου αποκαλύφθηκε και στην περίπτωση Μπαλτάκου ”
"Οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν στον κομμουνισμό". Αυτό είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο διάγγελμά του στις 21/4/1967 ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Όμως, ποιος θα περίμενε ότι εν έτει 2014, 40 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση και ενώ έχει επιτευχθεί η εθνική συμφιλίωση, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, θα χρησιμοποιούσε την ίδια επιχειρηματολογία που είχε χρησιμοποιήσει ο πρωταίτιος της ξενοκίνητης Χούντας των Συνταγματαρχών;


Στις 11/4/2014 ο Γιώργος Μουρούτης έγραψε στα social media το εξής απαράδεκτο: "Οι Έλληνες δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ".



Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού παραπέμπει στις σκοτεινές δεκαετίες του μετεμφυλιακού κράτους της δεξιάς με τη δήλωσή του, η οποία επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι την Ελλάδα την κυβερνά μια ακροδεξιά δράκα, όπως εξάλλου αποκαλύφθηκε και στην περίπτωση Μπαλτάκου. 

Την απαράδεκτη αυτή δήλωση και τους συνειρμούς που δημιουργεί δεν άφησε ασχολίαστη ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Δείτε το σχόλιό του στο twitter:



Δείτε το βίντεο με το διάγγελμα του Γ. Παπαδόπουλου:

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις μάλλον δεν είναι συμπτωματική. Ας πει κάποιος στους κυρίους που κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου ότι οι Έλληνες πλέον δε διαχωρίζονται με βάση τα κοινωνικά και πολιτικά φρονήματα. 


periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: