Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Shoot them all... εξάλλου τι Κακοποιός, τι Αριστερός

Προσέξτε τι λένε, ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς, η πονηρή λογική των pizza delivery boys, του υπόκοσμου της "Αλήθειας" και των νέων συνιστουσών της Δεξιάς:
Αφού στην δια ελικοπτέρου απόπειρα απόδρασης του Βλαστού, η Αριστερά έχει επιφυλάξεις ή δεν καταδικάζει τους τυφλούς πυροβολισμούς που ριχτήκανε, τότε είναι περίπου σύμφωνη με τις αποδράσεις κακοποιών και άρα υπέρ της ανομίας.
Αυτά είπε ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς μη σκεπτόμενος ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι πιλότος και μηχανικός του ελικοπτέρου ήταν όπως αποδείχθηκε όμηροι της συμμορίας που επιχειρούσε να πάρει τον Βλαστό από τις φυλακές Τρικάλων.
Ούτε ένα δέκατο του δευτερολέπτου δεν έβαλε στο μυαλό του τις ζωές των αθώων ανθρώπων.
Χέστηκε στην κυριολεξία αν στο μπαράζ από τα αυτόματα των φυλάκων θα χάνονταν αθώοι, που κάτω από σωστούς χειρισμούς τουλάχιστον θα κινδύνευαν λιγότερο.

Είναι εύλογο να αναρωτηθεί κανείς που θα μπορούσε να κρυφτεί ένα ελικόπτερο στο θεσσαλικό κάμπο αν το παρακολουθούσε η αστυνομία ή το καταδιώκανε ελικόπτερα της αστυνομίας ή του στρατού.
Αυτό που μετράει για τον πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά είναι το «φαίνεσθαι» (έκανα επιτυχία – απόφυγα αποτυχία) και το μήνυμα της αστυνομοκρατίας, της πυγμής και του φόβου.
 
Κουνιέσαι; Πυροβολείσαι…
Διαδηλώνεις; Χτυπιέσαι με γκλόπς και ασφυξιογόνα αέρια.

Τελικά, όπως η Ιστορία διδάσκει, πάντα οι ντόπιοι τοποτηρητές σε περιόδους εθνικής υποδούλωσης υπήρξαν σκληρότεροι και βιαιότεροι των πραγματικών δυνάμεων κατοχής.
Όμως ιστορικά πάντα ο Λαός (αργά ή γρήγορα) ρίχνει την τυραννία κι αυτούς που φοβούνται την Κοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: