Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

"Έχουμε ανθρώπους που συμμετείχαν σε όλες τις μεγάλες στιγμές των μαχών, των κινημάτων και των δράσεων"

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρλέτης, μίλησε στο Κόκκινο με αφορμή την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, τις διαδικασίες ψηφοφορίας των υποψηφίων, αλλά και την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρώπη.


Ο Παναγιώτης Σκουρλέτης τόνισε την ικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκει κοινές γραμμές, μεταξύ διαφορετικών προτάσεων και να προχωράει μπροστά.
Καυτηριάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα δημοσιεύματα που έσπευσαν να συκοφαντήσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες του κόμματος της αντιπολίτευσης, πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.
stokokkino.gr
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρλέτης, μίλησε στο Κόκκινο με αφορμή την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, τις διαδικασίες ψηφοφορίας των υποψηφίων, αλλά και την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρώπη.    Ο Παναγιώτης Σκουρλέτης τόνισε την ικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκει κοινές γραμμές, μεταξύ διαφορετικών προτάσεων και να προχωράει μπροστά. Καυτηριάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα δημοσιεύματα που έσπευσαν να συκοφαντήσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες του κόμματος της αντιπολίτευσης, πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. - See more at: http://stokokkino.gr/article/7457/P-Skourletis-Kaloume-oles-tis-dimokratikes-dunameis-sto-pleuro-mas#sthash.Jx44WrVG.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: