Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Παπαδημούλης: Να έρθουν αμέσως στη Βουλή, Σαμαράς, Δένδιας, Μπαλτάκος (Video)


«Μείζον θέμα για την ελληνική δημοκρατία και την κυβέρνηση» προκύπτει όπως είπε, ο Δημ. Παπαδημούλης στη Βουλή, μετά το βίντεο με που ήρθε στη δημοσιότητα με τη συνομιλία Κασιδιάρη – Μπαλτάκου.

«Δεν μπορεί να συνεχίσει η Βουλή να λειτουργεί σαν να μην έγινε τίποτα» συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπους του ΣΥΡΙΖΑ και απαίτησε να έρθουν στην Βουλή όλοι οι εμπλεκόμενοι, Μπαλτάκος, Δένδιας, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, να συζητήσουν τα σοβαρά θέματα δημοκρατίας που έχουν ανακύψει, τη διάκριση των εξουσιών και ειλικρινούς και συνεπούς καταπολέμησης του νεοναζιστικού φαινομένου. Κατηγορούσαμε για χρόνια την κυβέρνηση για την ατιμωρησία των Ναζί και ότι η Χ.Α. ήταν υπεράνω του νόμου.
«Δεν ξεπλένεται η κυβέρνηση με ενδεχόμενη παραίτηση Μπαλτάκου, γιατί ο ίδιος βρίσκεται σε υψηλή θεσμική θέση, κυρίως όμως γιατί εμπλέκονται κορυφαίοι υπουργοί καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός» είπε ο Δημ. Παπαδημούλης.
Να σημειωθεί ότι ο Π. Κουκουλόπουλος ζήτησε την παραίτηση Μπαλτάκου και ο Π. Καμμένος την παραίτηση της κυβέρνησης.
Η Σ. Βούλτεψη κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ., ανακοίνωσε την πρόθεση του κ. Μπαλτάκου να παραιτηθεί. Σε αποστροφή του λόγου της, τα γεγονότα τα ονόμασε "αστοχία"!
Κατ. Μπρ.
aygi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: