Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Για πέμπτη φορά αναβλήθηκε η δίκη για τη ΓΕΝΟΠ και τα χαράτσια

Η δίκη των συλληφθέντων κατά την κατάληψη Κέντρου Διεύθυνσης Πληροφορικής στη Λ. Μεσογείων αναβλήθηκε για πέμπτη φορά. Την προηγούμενη Τετάρτη λόγω φόρτου εργασίας(!) και σήμερα λόγω ασθένειας της προέδρου του δικαστηρίου! Η δίκη είναι στην ουσία δίκη για τα χαράτσια και γι αυτό μια καυτή πατάτα που η κυβέρνηση δεν τολμά να αγγίξει.
Σύμφωνα με την ΓΕΝΟΠ από τους 9.500.000 λογαριασμούς με ΕΕΤΗΔΕ (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών) μέχρι σήμερα (μέχρι τις 16 Ιανουαρίου) έχουν πληρωθεί οι 5.500.000 με συνολικό ύψος τελών (με ΕΕΤΗΔΕ) 1.100.000.000. Μ’ άλλα λόγια 4 εκατομμύρια λογαριασμοί συμπολιτών μας δεν έχουν πληρωθεί και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί καθέτως στους επόμενους λογαριασμούς με το χαράτσι -δεύτερη δόση…

Οι κατηγορούμενοι στην δίκη είναι 10 εργαζόμενοι της Δ.Ε.Η, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος και πέντε πολίτες. Όλοι οι παράγοντες της δίκης είναι υποχρεωμένοι να παραβρεθούν και να δοκιμάσουν την τύχη τους για έκτη φορά στην Ευελπίδων, την επόμενη Τετάρτη.
από το patari

Δεν υπάρχουν σχόλια: