Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ…!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ THOUREIO...
Τα τελευταία χρόνια το σύστημα που επινόησε και σχεδίασε την σημερινή πολιτική έθεσε στην ημερησία διάταξη την απαξίωση των πάντων.
Το πρώτο που θα μπορούσε να αντισταθεί στην λαίλαπα που ετοίμαζαν ήταν το συνδικαλιστικό κίνημα
Για πολλούς λόγους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων βρέθηκαν εκτεθειμένοι απέναντι στον λαό και αντί τα στελέχη να προβλέψουν τις κινήσεις και να ανασυνταχθούν αλλάζοντας τα φθαρμένα πρόσωπα ώστε να διασφαλίσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, ταμπουρωθήκαν στις θέσεις τους και στα κεκτημένα τους προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τους εφαρμογείς της ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Ο μόνος που έχει ξεχωρίσει για το ήθος του και τους αγώνες του επιμένοντας στην διατήρηση της εργασιακής προσωπικότητας των εργαζομένων είναι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Στην αρχή ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ που δεν είχε καταλάβει ακριβώς τον ρόλο και τα πεπραγμένα των προηγουμένων συναδέλφων του, πήρε στην πλάτη του πολλούς από αυτούς μόνο και μόνο για να υπερασπιστεί το θεσμό του συνδικαλισμού.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την προσπάθεια των ΜΜΕ να τον ταυτίσουν με τους παλαιούς συνδικαλιστές και τα πεπραγμένα τους , με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Από την άλλη ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ έχει πετύχει να διατηρήσει την ΔΕΗ ακόμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, σε αντίθεση με συναδέλφους του που παρέδωσαν τον ΟΤΕ την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κ.λ.π. αμαχητί στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και τους φίλους τους.

Σήμερα ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ έχει μείνει σχεδόν μόνος του αγκαλιασμένος από τους συναδέλφους του της ΔΕΗ να παλεύει απέναντι στον γίγαντα των Ελληνικών και διεθνών συμφερόντων μένοντας ακόμα με το κεφάλι ψηλά…

Το μείζον ερώτημα είναι αν ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ θα αντέξει να μάχεται στην πρώτη γραμμή μόνος κόντρα και στους συναδέλφους του συνδικαλιστές της Γ.Σ.Ε.Ε που αντί να του παραδώσουν τα κλειδιά τον μάχονται σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως και οι ΤΡΟΪΚΑΝΗ κυβέρνηση…

Ένα είναι σίγουρο ότι ο ΝΙΚΟΣ έχει περάσει στις ψυχές των εργαζομένων σαν η τελευταία ελπίδα για να διαφυλαχτεί ότι έχει απομείνει από τα κεκτημένα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: