Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μέρκελ γύρισε πίσω, η Ελλάδα δεν υποτάσσεται

“ Ο ελληνικός λαός στέλνει μήνυμα αντίστασης στη βαρβαρότητα του νεοφιλελευθερισμού και του γερμανικού οικονομικού εθνικισμού ”
Σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φθάνει στην Αθήνα, όπου έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπο των ντόπιων συνεργατών της, δηλαδή με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Η κυβέρνηση Σαμαρά έχοντας φωνάξει δυνατά, για να ακουστεί η φωνή της μέχρι το Βερολίνο, το διαχρονικό σλόγκαν των Εφιαλτών, το περίφημο «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», ενεργοποίησε το νομοθετικό διάταγμα 794/1971 "Περί δημοσίων συναθροίσεων", το οποίο είχε θεσπίσει η ξενοκίνητη Χούντα των Συνταγματαρχών και του οποίου γίνεται χρήση του για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας. Και το έπραξε αυτό η κυβέρνηση κατόπιν εντολών που έλαβε από την Καγκελαρία της Γερμανίας για να κάμψει το φρόνημα του ελληνικού λαού.
Η Άνγκελα Μέρκελ, η Γερμανίδα νεο - αποικιοκράτισσα φθάνει στην Ελλάδα και συναντά τον διοικητή της χώρας, δηλαδή της χώρας μας, που το Βερολίνο θέλει να μετατρέψει σε περιφέρεια της γερμανικής ενδοχώρας. Η Άνγκελα Μέρκελ συναντά τον ισχυρότερο υποστηρικτή της πολιτικής της εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Συναντά τον Αντώνη Σαμαρά.
Έρχεται, η Γερμανίδα Καγκελάριος, για να μάθει από πρώτο χέρι, δηλαδή από τον επικεφαλής της πλέον λαομίσητης κυβέρνησης που γνώρισε αυτός ο τόπος, «αν πάνε καλά οι δουλειές». Έρχεται για να επιτηρήσει την νέα αποικία της Γερμανίας. Για να τονώσει τον «εθνικό της εγωισμό». Για να εκδηλώσει με εμφατικό και προσβλητικό τρόπο για τους Έλληνες τον «γερμανικό οικονομικό εθνικισμό». Κυρίως, η Άνγκελα Μέρκελ, έρχεται για να προωθήσει τα συμφέροντα της γερμανικής πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ και των υπερεθνικών πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας.
Ο ελληνικός λαός, με την μαζική του παρουσία στους δρόμους της Αθήνας δίνει για ακόμη μια φορά σκληρή μάχη, απέναντι στις δυνάμεις καταστολής, τις οποίες επιστρατεύει η λαομίσητη τρικομματική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, του Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, αλλά και τα ξενικά συμφέροντα. Ο ελληνικός λαός θα δώσει μία απάντηση στη Γερμανίδα Καγκελάριο και στα δουλικά του Βερολίνου, που διαμένουν μόνιμα στην πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.Ο ελληνικός λαός, με τη μαζική του παρουσία, υπενθυμίζει στη σκληρότερη εκφραστή της πιο βάρβαρης και αντιδημοκρατικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής και στρατηγικής που εφαρμόστηκε ποτέ στον ευρωπαϊκό χώρο, πόσα χρωστάει η Γερμανία στον ελληνικό λαό για τις θηριωδίες των ναζί. 
Ο ελληνικός λαός υπενθυμίζει ότι εκκρεμεί το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Ο αλύγιστος ελληνικός λαός, από την άγονη άκρη του ευρωπαϊκού νότου φωνάζει με δυνατή φωνή, η οποία ενώνεται με τις φωνές του ισπανικού, του πορτογαλικού και του ιταλικού λαού για να ακουστεί σε ολόκληρη την οικουμένη, και στέλνει μήνυμα αντίστασης στη βαρβαρότητα του νεοφιλελευθερισμού που σαρώνει ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο. Ο ελληνικός λαός πιστός στο ραντεβού του με την ιστορία διεκδικεί και πάλι εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική απελευθέρωση και δημοκρατική διαδικασία.
ΜΕΡΚΕΛ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ.

Periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: