Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ενημέρωση-φωτογραφίες από την παρέμβαση στο Οδόφραγμα της Λήδρας 24/12/2011


Η Δημοκρατική Κίνηση Κυπρίων Φοιτητών ΑΓΩΝΑΣ σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και προώθησης του κυπριακού προβλήματος, βρέθηκε την Παραμονή Χριστουγέννων στα οδοφράγματα, παραδίδοντας έτσι μαθήματα πατριωτισμού και κρατώντας αναμμένο τον πόθο για επιστροφή.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, στελέχη της Κίνησης μας συνομίλησαν με εκατοντάδες τόπακες και ξένους και έδωσαν χιλιάδες πολυσέλιδα φυλλάδια κάνοντας πράξη αυτό που διαμηνύσαμε: για ουσιαστική παρέμβαση στο Οδόφραγμα της Οδού Λήδρας. Ο ΑΓΩΝΑΣ παρέμεινε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια προσπάθεια διαφώτισης, καλλιέργειας αντικατοχικής συνείδησης και διαμαρτυρίας ενάντια στην συνεχή κατοχή. Το έντυπο που μοιράστηκε βρίσκεται εδώ.
Δεν ζητάμε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από μια Κύπρο ενιαία και ανεξάρτητη, επιστροφή όλων των προσφύγων στα σπίτια τους και εξακρίβωση της τύχης όλων των αγνοουμένων.

Αποδείξαμε έμπρακτα ότι η κυπριακή νεολαία και κατ΄επέκταση ολόκληρος ο κυπριακός λαός δεν επαναπαύεται. Από τη πρώτη γραμμή των επάλξεων, στείλαμε ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Αρνούμαστε να ξεχάσουμε την σκλαβωμένη πατρίδα μας!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΗ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΛΕΥΤΕΡΗ!
Χρέος μας είναι να αφυπνίσουμε το κυπριακό λαό. Δεν επαναπαυόμαστε. Μοναδικό μας όπλο ο Αντικατοχικός Αγώνας. Απευθύνουμε κάλεσμα ΑΓΩΝΑ προς όλες τις φοιτητικές και νεολαιίστικες οργανώσεις να αφήσουν στο πέρας τα κατάλοιπα του παρωχημένου χθες και να ενδυναμώσετε τον αγώνα για λευτεριά και δικαίωση.

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: