Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

2 χρόνια ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ...

2 Έτη από τότε που η ανάγκη για φωνή, μας έσπρωξε να δημιουργήσουμε αυτόν εδώ τον ιστότοπο σαν χώρο μιας γνήσιας και ανόθευτης σοσιαλιστικής έκφρασης.
Οι 580.000 επισκέψεις (7.940 αναρτήσεις) για εμάς είναι ένδειξη ότι η φωνή μας έχει ακουστεί, συγκινήσει, επηρεάσει, προβληματίσει..
Είμαστε εδώ, γιατί οι δύσκολες, άγριες και σκληρές εποχές που ζούμε, απαιτούν φωνή, Αντίσταση και Αντίδραση!!
Είμαστε εδώ, ως μια δυνατή φωνή έκφρασης, προσπαθώντας να ενημερώσουμε και να αφυπνίσουμε τους ανήσυχους πολίτες που αγωνιούν, δεχόμενοι μια πρωτοφανής επίθεση μνημονιακού δόγματος πολιτική, φόβου και σοκ!!
Είμαστε εδώ, γιατί δεν συμβιβαστήκαμε και δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι!!...γιατί συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να υπηρετούμε τις ίδιες αρχές και αξίες όπως αυτές εκφράστηκαν μέσα από τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη (σήμερα μετά από τόσα χρόνια και τόσους αγώνες είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε) !!.
Είμαστε εδώ γιατί...(σε αντίθεση με άλλους) δεν βρεθήκαμε ποτέ σε καμιά "Ιδεολογική σύγχυση" !
Είμαστε εδώ ...γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε ούτε την υποβάθμιση της ζωής μας, ούτε τις συνθήκες εργασιακής δουλείας που σχεδιάζει και εκτελεί  δίχως ίχνος δημοκρατικής νομιμοποίησης τούτη εδώ η ξενόδουλη κυβέρνηση, υπό την αυστηρή καθοδήγηση ψυχρών τεχνοκρατών - υπηρετών του τραπεζικού κεφαλαίου, όσο και των φανατικών υπέρμαχων του νεοφιλελευθερισμού.

Είμαστε εδώ γιατί οι σκοτεινοί καιροί μιας επιβαλλόμενης ιδιόμορφης οικονομικής χούντας, απαιτούν την κοινή δράση και κοινό βηματισμό με όλες τις δημοκρατικές προοδευτικές αριστερές δυνάμεις ενάντια στην εξάπλωση και την επιβολή ενός ακραίου - αντιδημοκρατικού νεοφιλελευθερισμού !!
Το ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ θα συνεχίσει και το 2012 να υψώνει ακόμη πιο ψηλά και με περισσότερη ένταση και πείσμα, το Κοκινοπράσινο λάβαρο της συνέχειας και της συνέπειας ενος ανένδοτου αγώνα, με βαθιά πίστη στις Ιδέες και τα οράματα ενός γνήσιου Δημοκρατικού Σοσιαλισμού.  
Τέλος...Είμαστε αποφασισμένοι με κριτήριο την αλήθεια την αγάπη για την Δημοκρατία και τον Σοσιαλισμό, να μην χαριστούμε σε κανέναν και να μην προδώσουμε ποτέ αρχές, αξίες και ιδανικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: